REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Valentino dieną būsi be poros? Paversk savo „nesėkmę“ nuostabia švente!

Nerealios viltys gali sukelti didelį širdies skausmą. Ir jis ne taip jau retai aplanko būtent Valentino dieną. Ne tik vienišius.

Dėl nepateisintų vilčių ne ką rečiau rauda ir merginos bei moterys, kurių mylimieji šią joms svarbią datą pamiršo, neišpildė savo pažadų ar kaip kitaip nepateisino lūkesčių. Tuo tarpu jei šią dieną esi viena – daugybė problemų atpuola. Tau tikrai neteiks nusivilti, kad kitas žmogus nepadarė to, ko iš jo tikėjais. Esi pati sau karalienė ir šeimininkė, todėl šią dieną gali praleisti kaip tik nori.Beje, tas „kaip nori“ – tai tikrai nebūtinai viena prie televizoriaus su didžiuliu gabalu torto. Metas susikurti Valentino dieną, kuri leistų tau nuoširdžiai nusišypsoti.

1.    Pasikviesk pas save draugus, kurie Valentino dieną taip pat liko vieniši, ir surenkite vakarėlį „Porelėms draudžiama“. Nežinai, kas iš bičiulių vieniši? Tik paklausk „Facebooke“ – tikrai atsilieps ne vienas. Beliks jiems pranešti, kur ir kada vyksta vakarėlis!2.    Surask bent kelias vieniškas drauges ir šturmuokite miesto klubus, barus. Arba surenkite apsipirkinėjimų vakarėlį, kurio metu kiekviena sau nusipirktumėte po Valentino dienos dovaną, o tada atšvęstumėte sėkmingus pirkinius bare su kavos puodeliu ar šampano taure.

3.    Turi vaikų? Surenk ypatingą šventę jiems! Su širdelių burtais, saldžiais sausainiais, estafetėmis, fantais ir visais kitais džiugiais malonumais. O jei savo vaikų neturi – gali pasisiūlyti tą vakarą prižiūrėti giminaičių ar draugų atžalas. Mažylius auginantys tėvai tau bus be galo dėkingi, o tu praleisi nuostabų vakarą – patikėk, žaisdama su vaikais tikrai pasikrausi puikiausių emocijų!

4.    Turi augintinį? Nepamiršk, kad šventę gali surengti ir jam. Palepink specialiu pasivaikščiojimu (grynas oras naudingas ir tau!), nauju žaislu ar skanėstu. Surenk augintiniui namuose Valentino dienos fotosesiją su širdelės formos pagalvėlėmis, saldėsiais, šilkinėmis drapiruotėmis fone. Vėliau tas nuotraukas galėsi išdidžiai sukelti į savo profilį socialiniame tinkle, beliks laukti pelnytų komplimentų.

5.    Paskambink savo mamai (arba kitam artimam žmogui), nuoširdžiai pasikalbėkite. Dar geriau – aplankyk ją. Arba nusiųsk puokštę gėlių į darbą. Tavo staigmena tikrai nustebins ir pradžiugins!

6.    Skirk pasimatymą sau. Nenustebk – iš pradžių tikrai jausiesi keistai. Bet vėliau pajusi, kaip tai šaunu! Pasipuošk, nueik į spektaklį, užbėk į kavinukę puodelio kavos. Ir būtinai apdovanok save miela, jaukia smulkmena.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų