REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rusijos prezidentas Dmitrijus Medvedevas gyrė policijos reformą ir ragino pareigūnus vadovautis žurnalistų tyrimais ir reaguoti į gyventojų nuomonę, skelbia „RIA Novosti“.

REKLAMA
REKLAMA

„Pokyčiai yra akivaizdūs. Aš manau, jog tai, kas buvo padaryta praėjusiais ir apskritai pastaraisiais metais, turi teigiamą rezultatą“, - penktadienį per susitikimą Maskvoje sakė D. Medvedevas.

REKLAMA

D. Medvedevas praėjusiais metais ėmėsi reformos, pagal kurią po įvertinimo testų darbo neteko 200 tūkst. pareigūnų, buvo pakelti atlyginimai ir iš sovietų laikų likęs pajėgų pavadinimas „milicija“ buvo pakeistas į universalų terminą „policija“.

Dar daugiau pokyčių bus padaryta, tačiau Vidaus reikalų ministerija turi prisitaikyti prie naujos struktūros, sakė prezidentas.

D. Medvedevas taip pat ragino pareigūnus sekti pranešimus apie nusikaltimus interneto erdvėje, atlikti tyrimus dėl išplitusios korupcijos komunalinių paslaugų sferoje bei nedelsiant reaguoti į rinkimų įstatymų pažeidimus. Po gruodį vykusių parlamento rinkimų kilo masiniai protestai dėl įtariamo sukčiavimo. Teismai atmetė daugumą pranešimų apie pažeidimus.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų