REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vasario mėnesį startavęs projektas „Pasilik Lietuvoje“ sieks parodyti Lietuvos visuomenei, jog emigracija nėra vienintelė išeitis norint realizuoti save ar kurti sėkmingą profesinę karjerą. Jo metu bus ugdomas jaunų žmonių verslumas, kūrybiškumas bei motyvaciją gyventi ir dirbti Lietuvoje.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak projekto „Pasilik Lietuvoje“ koordinatorės Ramonos Rudgalvytės: „Lietuvoje yra tikrai daug galimybių gabiems, iniciatyviems jauniems žmonėms, tereikia atrasti jas. Šiame projekte mes kartu su dalyviais ne tik ieškosime naujų ir kūrybiškų grafinio dizaino perspektyvų Lietuvoje, bet ir parodysime, kad pasitelkus šiuolaikines informacines ir komunikacines priemones galima plėtoti savo veiklą ir užsienio rinkose“.

REKLAMA

Projekto „Pasilik Lietuvoje“ metu įvyks trejos grafinio dizaino dirbtuvės, skirtos pradedantiesiems ir pažengusiems. Jų metu Vilniaus apskrities jaunimas įgys naujų, vertingų profesinių įgūdžių, ugdys savo verslumą, susitiks su grafinio dizaino profesionalais, simuliuos darbą reklamos agentūroje bei gaus naudingų patarimų ateičiai. Pirmosios iš šių dirbtuvių, kurias ves jaunieji dizaino specialistai Valdas Volbekas ir Arnas Palubinskis, įvyks jau vasario 24-26 d. Projektą užbaigs gegužės mėnesio pradžioje surengta šių dirbtuvių metu sukurtų darbų paroda. Dalyvavimas projekte yra nemokamas.

Projektą „Pasilik Lietuvoje“ koordinuoja VšĮ „Jaunimo iniciatyva“. Projekto tikslas yra skatinti jaunimo verslumą, pilietiškumą, iniciatyvumą bei naują požiūrį į juos supančias galimybes dirbti ir gyventi Lietuvoje. Daugiau informacijos apie projektą ir registracija į dirbtuves: www.facebook.com/jaunimo.iniciatyva.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų