REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ministras Raimundas Palaitis nebepasitiki FNTT direktoriumi Vitalijumi Gailiumi, nes šis pasitiki savo pavaduotoju Vytautu Giržadu, kuriuo nepasitiki ministras. Užtat V.Gailiumi pasitiki premjeras Andrius Kubilius. Koks pasitikėjimas svarbesnis?

REKLAMA
REKLAMA

Ką užkliudė Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnyba (FNTT), kad abu jos vadovai prarado vidaus reikalų ministro R. Palaičio pasitikėjimą?

REKLAMA

Pasirodo, direktoriaus pavaduotojas V.Giržadas neįtiko tuo, kad jaudinosi tikrinamas melo detektoriumi, o direktorius V.Gailius tuo, kad pabandė viešai apginti pavaldinį.

Neįtinkančių pareigūnų atsikratyti bandantis vidaus reikalų ministras užbėgo už akių net savo ministerijos tyrėjams.

Vakar Vidaus reikalų ministerija paskelbė, kad atliekamas patikrinimas, ar FNTT direktoriaus pavaduotojas V.Giržadas gali dirbti su slapta informacija, o ministras apie nepasitikėjimą šiuo aukštu pareigūnu paskelbė dar trečiadienio pavakarę, praėjus vos valandai po jau antro V.Giržado patikrinimo melo detektoriumi.

REKLAMA
REKLAMA

Pats V.Giržadas apie nepasitikėjimą juo sužinojo iš spaudos, todėl stebėjosi, kad įslaptinti duomenys apie patikrinimo rezultatus buvo iš karto aptarinėjami vieša, rašo „Lietuvos rytas“.

Senosios Kauno mafijos vilkui Henrikui Daktarui, atrodo, jau nebepavyks įtikinamai paneigti, kad kruvina jo giminaičio Rimanto Ganusausko, pravarde Mongolas, mirties istorija nesusijusi su jo vadovautos gaujos nariais. Tačiau kokias dar paslaptis slepia ši drama ir ką ji atskleidžia apie pačią Daktarų gaują skaitykite straipsnyje „Mongoliukas: „Prie „šlapių“ reikalų manęs neprileisdavo“. AKISTATA

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų