REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Moterų DNB LKF taurės turnyre baigėsi IV etapo kovos – per paskutines rungtynes Kauno „LKKA-Aistės“ namie nusileido Vilniaus „Kibirkščiai-Tichei-IKI“ 57:66 (16:12, 18:16, 16:26, 7:12).

REKLAMA
REKLAMA

Tai reiškia, kad etapo nugalėtojomis tapusios vilnietės finalo ketverto pusfinalyje penktadienį grumsis su Klaipėdos „Lemminkainen“, o „LKKA-Aistės“ išmėgins jėgas su nugalėtojų titulą ginančiomis Kauno „VIČI-Aistėmis“.

REKLAMA

„Kibirkštį-Tichę-IKI“ šiandien į pergalę atvedė Gintarė Petronytė (22 taškai, 13 atkovotų kamuolių ir 4 blokuoti metimai), Kristina Vengrytė (14 taškų) ir Eglė Šniokaitė (14 taškų ir 6 atkovoti kamuoliai).

Kauno ekipai Laura Svarytė pelnė 15 taškų, atkovojo 8 ir perėmė 6 kamuolius, Neringa Skadaitė pridėjo 10 taškų, o Kornelija Balčiūnaitė ir Šarūnė Jasiunskaitė — po 9.

Moterų DNB taurės turnyro finalo ketverto varžybos vasario 10-11 dienomis vyks Garliavos sporto centre. Pirmasis pusfinalis tarp abiejų Kauno komandų prasidės 17 val., o Klaipėdos ir Vilniaus klubai mačą pradės 19 val. 15 min. Įėjimas į visas finalo ketverto rungtynes — nemokamas!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų