REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šių metų vasario 11-12 dienomis SEB arenoje tradiciškai, jau trečius metus iš eilės vyks „Valentino – Meilės dienos“ teniso turnyras, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

2010 ir 2011 metais šie turnyrai sulaukė didžiulio dėmesio. Pernai dalyvavo net 60 mišrių (Mix) porų. Anot Eglės Jurkevičienės, užėmusios pirmąją vietą „Mix Mėgėjai“ grupėje,  šis „Valentino – Meilės dienos“ turnyras visada pritraukia daug ir įvairių porų, tad visada galima tikėtis įtemptų ir įdomių varžybų, galimybės pabendrauti su bendraminčiais.

REKLAMA

„Turnyras visada būna puikiai suorganizuotas ir, žinoma, ne paskutinę vietą užima turnyro dalyviams ir laimėtojams skirti prizai. Šis turnyras – geros nuotaikos ir gerų emocijų užtaisas“ – šypsosi Eglė.

Šiemet turnyras skirstomas į dvi grupes, kurias sudarys mišrios poros: „Mix Mėgėjai“ (mėgėjai) ir „Mix Masters“ (treneriai, buvę profesionalūs žaidėjai, dabartiniai profesionalūs žaidėjai, stiprūs mėgėjai).

REKLAMA
REKLAMA

Anot turnyrų organizatoriaus Arūno Valicko, šis „Valentino – Meilės dienos“ tunyras turi savo šarmą ir kiekvienais metais įgauna vis didesnį pagreitį, pritraukdamas vis daugiau teniso mylėtojų.

„Šiais metais kaip visuomet dalyvių laukia dvi dienos smagaus žaidimo. Numatome, kad aikštyne dalyvaus iki dviejų šimtų tenisininkų, jų gerbėjų, artimųjų. Vieni ateina pažaisti, kiti pabendrauti su draugais, dar kiti – nugalėti. Beje, šiemet žadame nustebinti originaliais apdovanojimais bei išskirtiniu šventiniu vakaru“, – prasitaria Arūnas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų