REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ketvirtadienį posėdžiaus Seimo laikinoji tyrimo komisija dėl komercinių bankų priežiūros efektyvumo ir situacijos likviduojamoje akcinėje bendrovėje banke SNORAS išsiaiškinimo.

REKLAMA
REKLAMA

Tai bus antrasis šios komisijos posėdis. Jame planuojama aptarti Seimo Biudžeto ir finansų komiteto pirmininko Kęstučio Glavecko, Seimo Audito komiteto pirmininkės Loretos Graužinienės ir Seimo Antikorupcijos komisijos pirmininko Ligito Kernagio informaciją.

REKLAMA

Tyrimo komisija planuoja apsispręsti dėl pirmininko pavaduotojų ir darbo krypčių. Komisijos nariai planuoja patvirtinti savo darbo reglamentą.

Vasario 2 d. posėdžiavę SNORO problemas tiriančios laikinosios komisijos nariai svarstė galimus interesų konflikto deklaravimo būdus, primena ELTA. Seimo Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų frakcijos seniūnas Jurgis Razma pasiūlė jos nariams užpildyti atskirą privačiųjų interesų deklaraciją dėl ryšių su banku SNORAS.

REKLAMA
REKLAMA

Beje, J. Razma su šia savo iniciatyva anksčiau jau kreipėsi į Seimo Etikos ir procedūrų komisiją.

Tyrimo komisija apsisprendė iki pavasario Seimo sesijos pradžios posėdžiauti ketvirtadieniais. Prasidėjus plenariniams posėdžiams ji rinksis kitomis dienomis. Manoma, kad posėdžiai vyks už uždarų durų.

Komisija turės iki šių metų birželio 1 d. pateikti Seimui savo išvadas ir pasiūlymus.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų