REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Legendinis Šiaurės Amerikos Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) žaidėjas Larry Birdas atskleidė, su kuria lygos žvaigžde, Kobe Bryantu ar LeBronu Jamesu, jis norėtų rungtyniauti vienoje komandoje. Pasak Indianos „Pacers“ generalinio vadybininko, jis rinktųsi Los Andželo „Lakers“ simbolį.

REKLAMA
REKLAMA

„Greičiausiai žaisčiau su Kobe. Žinoma, jis nebemestų tiek, kiek anksčiau, tačiau vien ko vertas jo noras laimėti, jo atsidavimas žaidimui, troškimas nuolat tobulėti. Jis tiesiog atkaklus tarsi užkietėjusi katė“, - pasakojo L.Birdas.

REKLAMA

„Aišku, jei nori pasilinksminti, kaip tai dariau su Billu Waltonu, žaisčiau su LeBronu. Bet jei nori laimėti, turi rinktis Kobe. Nesakau, kad Jamesas nėra laimėtojas, tiesiog Bryanto požiūris yra atiduoti viską kiekvienoje treniruotėje, kiekvienose rungtynėse, nuolat judėti į priekį“, - savo sprendimą paaiškino L.Birdas.

Tiesa, legendinis snaiperis pripažino, jog L.Jamesas yra vienas geriausių žaidėjų NBA istorijoje ir kiekvienas turėtų mėgautis tuo, ką jis išdarinėja aikštėje.

REKLAMA
REKLAMA

TAIP PAT SKAITYKITE:

38-ojo gimtadienio proga – pergalę išplėšęs S. Nasho metimas

K. Bryantas rezultatyviausiųjų sąraše aplenkė Sh. O'Nealą

L. Jamesas ir K. Bryantas – NBA sausio mėnesio krepšininkai

Paaiškėjo NBA „Visų žvaigždžių rungtynių“ starto penketai

Brangiausia NBA komanda – „Lakers“, daugiausiai uždirba K. Bryantas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų