REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Bentley“ su visa „Continental“ modelių gama Šveicarijos Alpėse paliko itin ryškų pėdsaką. Giliai šalies viduje esančiame vaizdingame Saanenlando regione, turinčiame daugiau nei 240 km slidinėjimo trasų turtingiems „Bentley“ klientams buvo suteikta proga išbandyti visą sportinių kupė gamą, tai „Continental GT“, GTC ir „Flying Spur“. Keturių ratų pavara užtikrina, kad ir įspūdingais vairavimo įgūdžiais negalintys pasigirti snobiški klientai trasoje būtų saugūs, tačiau tuo pat metu kaip reikiant pasilinksmintų.

REKLAMA
REKLAMA

„Bentley Continental GT“ ir Francas Moras (nuotr. newspress.co.uk)„Bentley Continental GT“ ir Francas Moras (nuotr. newspress.co.uk)

Greta kitų pramogų itin nuotaikingai atrodė ir 27 metų patirtį tempimo ant slidžių sporto patirtį turinčio ir net 16 kartų pasaulio čempionu šioje srityje tapusio Franco Moro pasirodymas. Nors tradiciškai šioje neįprastoje Alpių sporto šakoje žmonės traukia žirgai, šį jis buvo prisirišęs prie „Bentley Continental GT“ galo. Keturių ratų pavarą ir 6,0 litrų, W12 tipo 567 AG galios motorą turinčio variklio traukos daugiau nei pakako smagiam pasivažinėjimui. F. Moro patarimas tiems, kurie mėgins tai daryti pirmą kartą buvo: „Tvirtai laikykitės!“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų