REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nustatyta, jog gauja grobė  10-12 metų senumo „Audi A6“, „VW Golf“ bei „VW Passat“ markių automobilius. Gaujos „branduolį“ sudarė du Kauno miesto gyventojai – anksčiau du kartus teistas 21 metų G. K. ir tris kartus teistas jo bendraamžis R. V.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak Kauno policijos, įtariamieji anksčiau teisti už turtinio pobūdžio nusikaltimus –taip pat dėl automobilių vagysčių, bet teismų skirtos laisvės atėmimo bausmės jiems buvo atidėtos.

REKLAMA

G. K. buvo sulaikytas sausio 26-ąją, iškart po įvykdytos automobilio vagystės. Jis kartu su bendrininku pavogė automobilį „VW Passat“ (2001 m. laidos), stovėjusį Kaune, Šilainių mikrorajone. Iškart po vagystės, pavogtas automobilis buvo nuvežtas į Kauno rajoną ir paslėptas sodų bendrijoje, tačiau buvo surastas pareigūnų

Nustatyta, kad tą pačią naktį G. K. dar pasikėsino pavogti automobilį „Audi A6“, stovėjusį viename iš daugiabučių namų kiemų, esančių Kaune, Romainių mikrorajone.  Kauno miesto apylinkės teismas G. K. leido suimti dviem mėnesiams. Tuo tarpu R. V. buvo sulaikytas vasario 6-ąją Karmėlavos oro uoste, jį teismas leido suimti dviem mėnesiams.

Sulaikius šį gaujos narį, paaiškėjo, kad 2011-ųjų lapkričio mėnesį, siekdamas išvengti sulaikymo, R. V., vairuodamas Kauno mieste pavogtą automobilį „Audi A6“ bėgo nuo jį persekiojančių policijos pareigūnų, tačiau nesuvaldęs automobilio nuvažiavo nuo kelio važiuojamosios dalies ir atsitrenkė į kelio ženklą. Tuo metu vyrui pavyko pasprukti, jis slapstėsi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų