REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

2012-ieji paskelbti Europos vyresnių žmonių aktyvumo ir kartų solidarumo metais, tad kino centras „Garsas“, esantis Panevėžyje, nusprendė visus senjorus paskatinti aktyviau dalyvauti kultūriniame gyvenime.

2012-ieji paskelbti Europos vyresnių žmonių aktyvumo ir kartų solidarumo metais, tad kino centras „Garsas“, esantis Panevėžyje, nusprendė visus senjorus paskatinti aktyviau dalyvauti kultūriniame gyvenime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nuo vasario 7 d. kiekvieną antradienį 15 val. 30 min. kviečiame senjorus atvykti į „Senjorų kino“ seansus ir kartu su  savimi atsivesti vaikus ar jaunimą iki 14 metų nemokamai. Šiltą pledą ir karštą arbatą garantuojame.

REKLAMA

Taip pat kiekvienam įteiksime po kuponą, kuriame galima bus rasti malonią akciją: 3 filmus žiūri, 4-as nemokamai.

Vasario mėnesio filmai:

vasario 14 d. 15 val. 30 min. Koko ir vaiduokliai/ Koko I duhovi/ Kroatija, nuotykių filmas šeimai, lietuviškai įgarsintas, 2011 m., 90 min.

Tai nuotaikinga detektyvinė istorija visai šeimai. Dvylikametis berniukas Koko su šeima persikelia gyventi iš kaimo į miestą. Ten jis sutinka naujuosius savo draugus, kuriems netikėtai prireikia pagalbos iš Koko, kadangi jie pateko į bėdą... Be to, Koko su šeima persikėlė į butą, kuriame mįslingai mirė senasis Vincentas. Ar Koko padės draugams atskleisti paslaptį? Ar vaiduokliai iš tiesų egzistuoja? Ar Koko ras sprendimus į visas iškilusias bėdas ir klausimus pirmiau nei jo miela sesuo Marica bei susirūpinę tėvai?

REKLAMA
REKLAMA

Filmas paremtas kroatų vaikų literatūros klasiko Ivano Kušano detektyvinio romano kūriniu. “Koko ir vaiduokliai" pelnė 4 nacionalinius apdovanojimus Pula filmų festivalyje Kroatijoje.

Filme vaidina vaikai – neprofesionalai.

Vasario 21 d. 15 val. 30 min. Raudona kaip dangus/ Rosso come il Cielo/ Drama, Italija,  lietuviškai įgarsintas“, A, 2007 m., 96 min.

Mirkas yra judrus, smalsus 10-metis, pamišęs dėl filmų – ypač dėl vesternų ir nuotykių juostų. Vieną dieną, jam žaidžiant su senu šautuvu, ginklas netikėtai iššauna ir sužeidžia berniuką į galvą. Jis išgyvena, bet praranda regėjimą. Tuo metu Italijoje galioja įstatymai, pagal kuriuos aklieji laikomi beviltiškais neįgaliaisiais ir negali lankyti valstybinės mokyklos. Taigi Mirko tėvai yra priversti uždaryti sūnų į „specialią mokyklą akliesiems“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Sukurti filmą įkvėpė tikra istorija apie Mirco Mencacci, vieną talentingiausių šių dienų Italijos garso režisierių, vaikystėje netekusį regėjimo.

Vasario 28 d. 15 val. 30 min. Tvenkinio paslaptys/ La Clé des Champs/ Prancūzija, vaidybinė dokumentika, lietuviškai įgarsinta, A, 2011 m., 107 min.

Apleistas tvenkinys. Du vienišus vaikus ši laukinė vieta pakeri, pamažu juos suartina ir suteikia stiprybės pakelti gyvenimo sunkumus. Tvenkinys vaikų akyse ir vaizduotėje tampa slapta karalyste – nuostabia, bet kartu ir bauginančia, pilna būtybių, gimusių sapnuose ar košmaruose. Ši trumpa, tačiau intensyvi patirtis pakeičia vaikų gyvenimus.

Informaciją apie kino seansus rasite www.garsas.lt arba tel. 8 45 4668833

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų