REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „Canon“ pristatė fotoaparatą „PowerShot D20“, pritaikytą fiksuoti aukštos kokybės kelionių nuotraukas. Tvirtame „PowerShot D20“ korpuse integruota pažangi „Canon“ vaizdo technologija, fotoaparatas yra atsparus drėgmei, smūgiams, šalčiui ir dulkėms, sakoma bendrovės pranešime.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak „Canon“ atstovų, „PowerShot D20“ lengvai tilps kuprinėje, jį lengvai galima prikabinti net ir prie karabino. 28 mm 5 kartus artinantis plačiakampis „Canon“ objektyvas priartina net ir toli esančius vaizdus, o išmaniojo vaizdo stabilizavimo funkcija automatiškai įvertina aplinką ir iš septynių skirtingų režimų parenka optimaliausias optinio vaizdo stabilizatoriaus nuostatas. Pavyzdžiui, filmuojant duobėtame kelyje naudojamas dinaminio vaizdo stabilizavimo režimas kompensuoja rankų drebėjimą. Slankiojo vaizdo stabilizavimo funkcija tinka filmuojant skrendančius paukščius – taip vaizdas stabilizuojamas tik viena kryptimi. Tuo tarpu vaizdo makrostabilizavimo režimas pravers norint detaliai nufilmuoti jūrų žvaigždę ant koralų rifo.

REKLAMA

Filmuojant po vandeniu verta pasinaudoti specialiu povandeniniu makrorežimu, kuris kartu su režimu „Quick AF“ greitai ir tiksliai fokusuoja vaizdus.  Papildomas vandeniui atsparus dėklas „WP-DC45“ su išorine blykste suteiks galimybę fotografuoti net 40 m gylyje esančius vaizdus.

Tuo tarpu režimas „Handheld Night Scene“ gelbsti filmuojant itin tamsiose vietose. Pasirinkus šį režimą, įrašoma greita nuotraukų serija, ir jos sujungiamos į vieną ryškų ir aiškų vaizdą, sakoma pranešime.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak gamintojų, pakankamai tvirtas, kad atlaikytų bet kokias oro sąlygas, „PowerShot D20“ yra atsparus vandeniui gylyje iki 10 m, taip pat jam nebaisus ir šaltis iki –10 °C. Dėl aktyviojo ekrano technologijos fotoaparatą lengva naudoti net ir dėvint pirštines. „PowerShot D20“ taip pat atsparus smūgiams ir yra apsaugotas nuo smėlio ir dulkių.

„PowerShot SX260 HS“ fotoaparate įdiegta GPS funkcija leidžia susikurti unikalų kelionių žurnalą ir pažymėti, kur ir kada buvo padaryta kiekviena nuotrauka. Mažai energijos vartojanti funkcija „GPS Logger“ fotoaparato buvimo vietą registruoja reguliariais intervalais ir gali sekti kelionę daugiau kaip 48 valandas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Fotoaparate naudojamas 7,5 cm 460 000 taškų 4:3 kraštinių santykio „PureColor II“ skystųjų kristalų ekranas. Neturintiems daug fotografavimo patirties pravers funkcija „Smart Auto“, kuri aptinka iki 32 skirtingų aplinkos vaizdų, pritaiko geriausią fotoaparato nuostatų rinkinį ir užtikrina gerą kiekvieno kadro ekspoziciją.

„PowerShot D20“ turi septynis kūrybinius efektus. Kraštovaizdžiams galima suteikti sumažinto modelio įspūdį miniatiūros efektu arba imituoti išgaubto objektyvo efektą, sakoma pranešime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų