REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas kreipėsi į visus mieste veikiančių religinių bendruomenių dvasininkus ir konfesijų vadovus, kviesdamas Vasario 16-ąją susivienyti ir bendroje maldoje pasimelsti už Lietuvą.

REKLAMA
REKLAMA

„Mes, naujoji miesto valdžia, jau pasiūlėme tikrai naują, mano giliu įsitikinimu, labai savitą ir prasmingą šventinį akcentą – visai miesto bendruomenei susirinkti į mūsų jau pasididžiavimu tapusią „Švyturio“ areną, tačiau visus vienijančio dvasingo, tikėjimo vertybėmis grįsto paminėjimo lyg ir pasigendame.

REKLAMA

Todėl nuoširdžiai kviečiu jus, visų mieste veikiančių religinių bendruomenių bei pačių įvairiausių konfesijų dvasinius vadovus bei lyderius, susivienyti ir bendroje maldoje už visų mūsų Valstybę.

Tuo tikslu kviečiu visus pagal religinėse bendruomenėse praktikuojamas mišių bet maldos liturgines apeigas šių metų vasario 16-ąją dieną 10 val. 30 minučių jums priimtina forma bei turiniu pasimelsti už Lietuvos Valstybę, jos piliečius ir Valstybės vadovus“, – kreipimesi rašo V. Grubliauskas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų