REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Japonų kompanija „Infiniti“ svarsto galimybę kurti šios markės flagmaną, kuris bus būtų gaminamas naudojant jau legenda tapusio „Nissan GT-R“ platformą. Apie tai užsiminė „Infiniti“ ilgalaikio planavimo padalinio vadovas Francois Bancon. Britų žurnalui „Car“ „Infiniti“ strategas išsižiojo, kad „šio automobilio platforma yra pernelyg gera, kad būtų naudojama tik vienai mašinai“.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip teigia F. Bancon, kompanija turi dvi-tris idėjas dėl „GT-R“ platformos panaudojimo. Tačiau žinoma, kad ultimatyvaus japonų superautomobilio platformos klonavimo priešininkų jau dabar yra ir „Nissan“, ir „Infiniti“ stovyklose. Ir kaltos čia ne tik ambicijos.

REKLAMA

„Superautomobilis su „Infiniti“ emblema turėtų būti subtilesnis ir labiau komfortiškas, nei „GT-R“. Būtent to reikia „Infiniti“ pirkėjams. Tačiau tai įgyvendinti būtų gana sudėtinga.“ – sakė F. Bancon.

Pasak „Infiniti“ stratego, galutinis sprendimas dėl „GT-R“ platformos naudojimo bus priimtas tik po dviejų ar trijų metų. Taigi, jei projektas būtų palaimintas, „Infiniti" superautomobilis su „GT-R“ platforma nuo konvejerio riedėti pradėtų ne anksčiau, kaip 2017 metais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų