REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

38 metų vyriškis rastas savo namuose be gyvybės ženklų vėlų šeštadienio vakarą.

Pasak pareigūnų, aktorius Artūras Žukauskas nusižudė. Priežastys nustatinėjamos. Manoma, jog jis neišlaikė jį užgriuvusių rūpesčių.

REKLAMA
REKLAMA

A. Žukauskas studijavo Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje, baigė TV režisūros bakalaurą, įgijo menų magistro laipsnį. Studijavo kino ir teatro režisūrą bei vaidybą. Stažavosi Japonijoje ir Vokietijoje, režisavo įvairias pramogines televizijos laidas, spektaklius ir projektus. Yra sukūręs ne vieną trumpametražį vaizdo filmą, vaidina spektakliuose ir kt.

REKLAMA

Apdovanojimai: 2000 m. apdovanotas už įdomiausią Šekspyro interpretaciją spektaklyje „Koriolanas“, 2001 m. – už šio spektaklio geriausią režisūrą. 2005 m. pelnė Didžiosios Britanijos TV ir Kino akademijos „Emmy“ apdovanojimą už aktorių atranką TV serialui „Elizabeth I“.

Šiandien nuo pat ryto aktoriaus ir režisieriaus asmeniniame socialiniame tinkle „Facebook“ artimi A. Žukausko draugai bei kolegos reiškia užuojautą, dalijasi prisiminimais. Dauguma jų pripažįsta, kad jaunas vyras buvo labai jautrus aplinkai ir spėja, kad tai ir yra jo sprendimo pasitraukti iš gyvenimo pagrindinė priežastis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų