REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Penktadienį Vilniaus visuomenės sveikatos centras gavo voką su įdėtu polietileniniu maišeliu, o jame – neaiškia želė konsistencijos medžiaga. Ant voko nurodytas siuntėjas – Lukiškėse šiuo metu kalintis Henrikas Daktaras.

REKLAMA
REKLAMA

14.06 val. apie voką pranešta policijai ir ugniagesiams-gelbėtojams. Į Vilniaus visuomenės sveikatos centrą, esantį pačiame sostinės centre (Vilniaus gatvėje) atvyko policininkai ir ugniagesiai su cheminės apsaugos apranga, rašo delfi.lt.

REKLAMA

Pasak policijos, voke nebuvo grasinančio laiško ar kitokios žinutės. Pirminio patikrinimo metu nieko pavojingų medžiagų neaptikta, vokas su visu jo turiniu išvežtas į laboratoriją detalesniam tyrimui.

Pradėjus tirti incidentą paaiškėjo, kad specialiąsias tarnybas ant kojų sukėlusį laišką tikrai atsiuntė Henriko Daktaro artimieji.

„Esmė ta, kad H.Daktaro kameros higienos salygos yra tokios baisios, kad po eilės skundų Vilniaus visuomenes sveikatos centrui galiausiai buvo nusiusti įrodymai: lipni juosta su prilipusiomis musėmis – tikriausiai esate tokias matę pas močiutę kaime. Taip, musėmis, kurių žiemą normaliomis sąlygomis kaip ir neturėtų būti... Visuomenės sveikatos centro darbuotojai, pamatę 50 teroristinių musių, sureagavo tikrai šauniai.“, – rašoma Henriko Daktaro profilyje „Facebook“, kurį administruoja jo žmona Ramutė Daktarienė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų