REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Atėjus savaitgaliui kone kiekvienos merginos galvoje kirba mintis: „ką šiandien rengtis?“. Dažnai dėl to būna kalta ne piniginė, o tiesiog fantazijos trūkumas.

Atėjus savaitgaliui kone kiekvienos merginos galvoje kirba mintis: „ką šiandien rengtis?“. Dažnai dėl to būna kalta ne piniginė, o tiesiog fantazijos trūkumas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pateikiate Jums keletą žvaigždžių stiliaus idėjų, kurios tikrai padės renkantis savaitgaliui drabužius. Juk svarbiausia noras ir truputis kūrybiškumo.

REKLAMA

Aktorė Sienna Miller ne veltui vadinama viena stilingiausių pasaulio įžymybių. Moteris visuomet atrodo originaliai ir stilingai. Manome, kad išties daug merginų Naujųjų metų vakarėliui rinkosi žėrinčias sukneles ir, vieną kartą pasipuošusios, nugrūdo jas gilyn į spintą. Jokiu būdu nereikėtų taip daryti! Apsivilkite juodas, neperregimas pėdkelnes, susišiauškite plaukus, susiriškite „arklio uodegą“ ir marš į klubą. Suknelės atgims kaip nauja. Svarbiausia nepadauginti makiažo.

REKLAMA
REKLAMA

Sienna Miller (nuotr. SCANPIX)Sienna Miller (nuotr. SCANPIX)

Supermodelis Kate Moss vadinama viena geriausiai besirengiančių žvaigždžių pramogų pasaulyje. Tad, pasirinkusios šį drabužių ansamblį tikrai neprašausite pro šalį. Laisva šilkinė palaidinė, juodas klasikinis švarkelis ir į akis nekrintantis aksesuaras puikiai tiks jaukiam pasisedėjimui vyninėjė. O jei sugalvosite užsukti į klubą, tiesiog paryškinkite lūpas raudonai ir Jūs jau pasiruošusi.

Kate Moss (nuotr. SCANPIX)Kate Moss (nuotr. SCANPIX)

Seksualioji dainininkė Beyonce gali didžiuotis ilgomis it gazelės kojomis. Tą ji stengiasi pabrėžti trumpomis suknelėmis. Jei tokias kojas turite Jūs – gąlite drąsiai tą demonstruoti. Atkreipkite dėmesį į atlikėjos švarkelį. Žėručiai dabar „ant bangos“, o tokių naujametinių švarkelių galite rasti visai nebrangiai vykstančių išpardavimų didžiuosiuose prekybos centruose. Tik nesivilkite tokios pat suknelės – atrodysite kaip nuo Kalėdų užsilikusi eglutė. Po tokiu švarku vilkitės baltus klasikinius marškinius ir aptemptus džinsus. Nepamirškite ilgaaulių batų ir ištiesintų plaukų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Beyonce (nuotr. Alloverpress.ee)Beyonce (nuotr. Alloverpress.ee)

Visos, kurios žiūri Amerikoje itin populiarų serialą „Liežuvautoja“ žino, kad Serenos vaidmenį atliekanti aktorė Blake Lively tiek seriale, tiek gyvenime rengiasi labai stilingai. Mergina nevengia įdomių aksesuarų, ryškių spalvų, įmantriai supintų plaukų. Atėjusi į vieną iš daugybės vakarėlių savo gyvenime, Blake pasirinko juodai-baltą aprangos kodą ir tikrai neprašovė.

Blake Lively (nuotr. SCANPIX)Blake Lively (nuotr. SCANPIX)

Kas jau kas, bet vakarėlių diva Paris Hilton žino kaip nustebinti svečius vakarėlio metu. Štai vieną kartą garsioji blondinė pasirodė tamsiais plaukais. Jei tą gali Paris, kodėl negalite Jūs? Tai Jums padės pasikeisti kardinaliai ir leis išlikti neatpažintai net ir geriausių draugų. Nepakeičiama einant į vakarėlį juoda mažytė suknelė. Niekam ne paslaptis, kad ji tinka prie visko, visur ir visada. Tamsios pėdkelnės, maža juoda suknelė, ryškus raudonas nagų lakas ir Jūs vakarėlio žvaigždė.

Paris Hilton (nuotr. SCANPIX)Paris Hilton (nuotr. SCANPIX)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų