REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trejų metų mergaitę auginanti Jamie Lynn Spears (20 m.), teigia, kad dukra, vardu Maddie Brian, yra jos didžiausias turtas, ir dėl jos sutiktų paaukoti karjerą.

REKLAMA
REKLAMA

“Šiuo metu tik bijau, kad nebūsiu pakankamai gera motina. Kol Maddie bus sveika ir mane mylės niekas kitas man nebus svarbiau", - kalbėjo Jamie, teigianti, kad motinystė ją suartino ir su vyresne seserimi Britney Spears.

REKLAMA

“Maddie dievina tetos Britney dainas. Jai patinka dainuoti ir šokti. Neabejoju, kad muzika yra jos genuose", – pridūrė ji.

“Kadangi kūdikio pradėjau lauktis kai man buvo 16 metų, iškart tapau žiniasklaidos dėmesio centru. Sulaukiau nemažai priešiškų nuomonių, buvau smerkiama už neatsakingą elgesį.“

Būdama 17-likos Jamie Lynn pagimdė mergaitę ir iš Los Andželo grįžo į gimtuosius namus Luizianoje.

“Norėjau kuo toliau pabėgti nuo žmonių kalbų ir ramiai auginti dukrą. Viskas, ko siekiau – tai būti gera motina", – prisimenaSpears.

REKLAMA
REKLAMA

J. L. Spears su sužadėtiniu CaseyAldridge išsiskyrė 2010 metais, tačiau teigia, kad dėl vaiko auginimo nesutarimų nekyla.

“Kartais pamąstau, kaip jausis Maddie, sužinojusi, kad jos ėmiau lauktis būdama tokia jauna ir, kad nebegyvenu su jos tėvu. Liūdna, kad mūsų su Cassey keliai išsiskyrė. Mes bandėme būti kartu ir tikrai mylėjome vienas kitą. Kaip Maddie tėvą mylėsiu jį iki mirties", – prisiminė ankstesnius santykius su sužadėtiniu J. L. Spears.

Šiuo metu JamieLynn neturi vaikino – jai svarbiausia būti gera mama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų