REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ „Karštojoje temoje“ – žurnalistės Julijos Kiško straipsnis „Lietuviai prekiauja lietuviais“. Gyvename informacijos amžiuje, o ne gūdžiais viduramžiais, tačiau, pasak Lietuvos „Carito“ projekto koordinatorės Kristinos Mišinienės, prekybos žmonėmis tendencijos ir mastai per pastaruosius 20 metų nepakito, o problema išlieka tokia pat aktuali. Nemažėjant sekso vergių srautui, dažnėja priverstinio įdarbinimo ir prekybos vaikais atvejų. Remiantis statistika, per 7 tūkst. Lietuvos vaikų yra nežinia kur dingę.

REKLAMA
REKLAMA

„D. Grybauskaitė“ – pensininkų prezidentė“ – rubrikos „7 dienos“ straipsnis. Šalies finansininkai nenoriai kalba apie naujų mokesčių įvedimą ar esamų didinimą, bet esama ženklų, kad tokių permainų gali būti.

REKLAMA

Kriminalinio pasaulio niuansus nagrinėjančioje rubrikoje „Tryliktasis puslapis“ skaitykite straipsnį „Vilkolakiai su antpečiais“. Sankt Peterburge policijos karininkas prisipažino, kad šluotkočiu užmušė sulaikytą plėšimu įtariamą 15-metį. Rusijoje tokie policininkų veiksmai nieko nebestebina. Organizacijos „Tarptautinė amnestija“ duomenimis, šioje šalyje dažnai pažeidinėjamos žmonių teisės. Dažniausiai tai daro tiek, kurie turi jas ginti, - policininkai.

REKLAMA
REKLAMA

Rubrikoje „Savaitės interviu“ – žurnalisto Tomo Čyvo straipsnis  „Pareigūnų darbas eina velniop“. Dabartinė pareigūnų darbo apmokėjimo ir skatinimo sistema, socialinės garantijos neskatina rinktis šią profesiją. Taip mano Nacionalinio pareigūnų profesinių sąjungų susivienijimo pirmininkas Vytautas Bakas, kurį šį kartą kalbina „Balsas.lt savaitė“.

Nuo pirmųjų „Google“ įsikūrimo dienų darbas šioje kompanijoje tapo didžiausia daugelio žmonių svajone. „Kaip „Google“ tapo geidžiamiausia darboviete pasaulyje“ skaitykite rubrikoje „Pinigų skonis“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Trejus metus Kanadoje ledo ritulį žaidęs Vilniaus „Baltica“ puolėjas 21-erių Edgaras Rybakovas dar prisimena gyvenimą ten, kur ši sporto šaka prilygsta šalies religijai. Į tėvynę grįžęs vaikinas „Balsas.lt savaitei“ pasakojo apie gyvenimą svečioje šalyje ir draugystę su žymiausiu Lietuvos ledo ritulininku Dainiumi Zubrumi. Interviu su E. Rybakovu skaitykite rubrikoje „Sirgalių tribūnos“.

Taupyti vienaip ar kitaip jau tampa būtinybe. Kur įdarbinti pinigus, kad jie ne tik būtų saugūs, bet ir neštų pelno? Apie tai – rubrikos „Finansai plius“ straipsnis „Investicijos į taupymo lakštus“.

REKLAMA

„Šiemet pasaulio pabaigos nebus“ – sako rubrika „Ateities pranašai“. Artimiausiu metu laukti kosminės katastrofos neverta. Tuo įsitikinę NASA ekspertai.

Dainininkės Birutės Petrikytės gyvenime papūtė palankesni vėjai. Regis, kad didžiausios bėdos, susijusios su šeimos verslu, traukiasi į šalį. „Spindinčiame gyvenime“ - interviu su gyvenimo išbandymus patyrusia dainininke.

Bet tai – toli gražu ne visos karštos ir įdomios temos, kurias galėsite rasti naujausiame savaitraštyje „Balsas.lt savaitė“. Daug kitų Lietuvos bei užsienio politikos, verslo, pramogų ir socialinio gyvenimo naujienų nuo pirmadienio galėsite  perskaityti naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ numeryje (arba paspaudę ant naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ viršelio.)

Viršelis (nuotr. Balsas.lt)Viršelis (nuotr. Balsas.lt)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų