REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Dėl sniego atšauktą naujojo bolido F2012 pristatymą „Formulės-1“ komanda „Ferrari“ perkėlė į interneto platumas – penktadienį pasauliui pademonstruotas automobilis, kuriuo naująjį sezoną Fernando Alonso ir Felipe Massa sieks pergalių.

REKLAMA
REKLAMA

Nuo Kimi Raikkoneno 2007 metais iškovoto pasaulio čempiono titulą „Ferrari“ komanda niekaip negali išlipti iš nesėkmių duobės. Praėjusį sezoną legendinės komandos pilotas F. Alonso užėmė ketvirtą vietą, o F. Massa liko šeštas.

REKLAMA

F 2012 bolidą agresyviu dėl radikalios išvaizdos pavadinęs brazilas F. Massa jau dvejus pastaruosius sezonus nerodo laukiamų rezultatų, todėl buvo įspėtas, kad būsimi metai jam gali būti paskutiniai ekipoje.

„F. Massa žino, kad turi padaryti kažką didingo, kažką geriau po nelabai teigiamo pastarojo sezono, – komandos internetiniame puslapyje kalbėjo „Ferrari“ prezidentas Luca di Montezemolo. – Suteikiame jam puikias sąlygas, kad darbas būtų atliktas gerai.

REKLAMA
REKLAMA

Brazilu neabejojo komandos vadovas Stefano Domenicali: „Esu tikras, kad po sudėtingo sezono jis tikrai parodys savo geriausius sugebėjimus.“ Kitą savaitę Ispanijoje bus pradėti testai, o sezonas prasidės kovo 18 dieną Melburne.

Bolidas atrodo itin agresyviai. Tai kažkas, apie ką dažnai svajojau, – naują inžinierių ir dizainerių kūrinį  apibūdino F. Massa. – Man tai bus labai svarbūs metai, kaip ir visai komandai. Manau, tai bus pergalių metai. Kovosime dėl čempionų titulo. Esu tam pasirengęs.“

Dukart pasaulio čempiono vardą su „Renault“ ekipa iškovojęs F. Alonso pastebėjo, kad bolidas skiriasi nuo prieš tai buvusiųjų: „Pradėsiu su ta pačia jėga ir nusiteikimu. Šį sezoną bus daug iššūkių.“







REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų