REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pakruojo „Kruoja“ vis aktyviau rikiuoja savo gretas artėjančiam sezonui. Komandai pavyko pasiekti susitarimą su vienu praėjusio sezono Tauragės „Tauro“ lyderių, krašto saugu Linu Savastu, praneša klubas.

REKLAMA
REKLAMA

26 metų futbolininkas per savo karjerą atstovavo Alytaus „Alyčio“, Kauno „LKKA ir Teledemos“, Klaipėdos „Atlanto“ ir Tauragės „Tauro“ klubams.

REKLAMA

Greitas ir techniškas žaidėjas praėjusiame sezone buvo tvirtas „Tauro“ pagrindinės sudėties futbolininkas, nuo pat pirmųjų minučių atstovavo Lietuvos komandai UEFA Europos lygos dvikovose su „Den Haag“.

A lygoje L.Savastas pelnė du, o Lietuvos futbolo federacijos (LFF) taurės turnyre – vieną įvartį.

- Kaip jautiesi oficialiai prisijungęs prie „Kruojos?, - fkkruoja.lt pasiteiravo saugo.

- Džiaugiuosi. Komanda priėmė tikrai gerai, kolektyvas puikus, visi draugiški. Vaikinai puikiai žino kada galima pajuokauti, o kada reikia susikaupti ir rimtai dirbti.

REKLAMA
REKLAMA

- Jau kurį laiką esi kartu su „Kruoja“, kokie pirmieji įspūdžiai?

- Mums sudarytos ypatingai geros sąlygos, treniruotės labai įdomios. Žaidžiau visuose kontroliniuose mačuose (per keturias draugiškas rungtynes „Kruoja“ praleido vos vieną įvartį ir nei karto nepralaimėjo – red.past.) ir po truputį pradedame vis geriau suprasti vienas kitą aikštėje. Judame į priekį ir tai svarbiausia.

- Ko tikiesi iš artėjančio sezono?

- Manau, kad „Kruoja“ šiais metais yra pajėgi pakovoti dėl medalių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų