REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

 

Šį šeštadienį LNK „Žvaigždžių duetų“ žiūrovai išvys net dvi naujas poras – didžiojoje scenoje debiutuojančią Seimo nario Andriaus Šedžiaus mylimąją Moniką Kvietkutę ir Ruslaną Kirilkiną bei antrojo „Duetų“ sezono nugalėtojus – Aistę Pilvelytę ir Romą Bubnelį.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmajame „Žvaigždžių duetų“ įraše sudalyvavusi Monika neslėpė labai jaudinusis. „Džiaugiuosi, kad išėjau, sudainavau ir nenualpau“, - prisipažino mergina.

REKLAMA

Į mylimosios premjerą didžiojoje scenoje Andrius Šedžius neatvyko.

„Tačiau negalima taip sakyti, kad nejutau jo palaikymo. Andrius negalėjo dalyvauti, dirbo. Nenorėjau, kad ir tėvai atvažiuotų į LNK studiją, nes matant jų susirūpinusius veidus būtų dar didesnis jaudulys“, – atviravo Monika.

Pasak merginos, dainuoti su Ruslanu buvo jos svajonė. „Tai vienas tų dainininkų, kuriuos labai vertinu. Jam galiu pasakyti tik gražiausius žodžius. Kaip ir komisijai, kuri mus labai gerai įvertino“, – sakė Seimo nario draugė.

REKLAMA
REKLAMA

„Žvaigždžių duetų“ komisijos nariai savo vertimuose neslėpė, kad tikėjosi kur kas prastesnio Monikos dainavimo.

„Juos nustebinau ir dar tikiuosi nustebinti“, – sakė Monika, debiutui „Žvaigždžių duetuose“ pasirinkusi Geltonos dainą „Galima“.

Monika nuo mažens dainavo chore, paskui – merginų grupėje, lankė vokalo pamokas. Mergina dabar studijuoja  verslo administravimą Šiaulių universitete, bet tikisi, kad jos hobis, dainavimas, visada jos gyvenime užims svarbų vaidmenį.

Seimo naro draugė dievina Rolando Janavičiaus dainas, todėl būtent šio atlikėjo ir Evelinos Anusauskaitės kūrinį „O, meile, padėk“ pasirinko antrajam pasirodymui „Duetuose“ .

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų