REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Švedijoje – beprecedentis atvejis. Kanibalas ir Šėtoną garbinanti „vampyrė“, kurie abu yra įkalinti psichiatrinėje ligoninėje, pareiškė apie ketinimus susituokti, praneša „The Daily Mail“.

Švedijoje – beprecedentis atvejis. Kanibalas ir Šėtoną garbinanti „vampyrė“, kurie abu yra įkalinti psichiatrinėje ligoninėje, pareiškė apie ketinimus susituokti, praneša „The Daily Mail“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Švediją sudrebino „tamsi“ meilės istorija – 33 metų Isakinas Jonssonas pasipiršo 23 metų amžiaus Michellei Gustafsson. Jonssonas nužudė penkių vaikų motiną Hellę Christensen, kuri nusikaltimo metu buvo jo mergina, – nupjovė jai galvą ir vėliau suvalgė kūno dalis. Apie savo „žygdarbius“ kanibalas pasigyrė internete. Tuo metu M. Gustafsson mirtinai peiliu subadė vienišą tėvą, o vėliau išgėrė jo kraują – visa tai „vampyrė“ įamžino nuotraukoje, kurioje iš jos burnos laša kraujas, o pati žudikė rankose laiko pjūklą ir peilį. Po nuotrauka pasirodė skambus prierašas: „Aš noriu pjaustyti žmonių gerkles metro“. Ši „tamsiąsias jėgas“ garbinanti porelė nusprendė susižadėti.

REKLAMA

Jonssonas su savo auka Helle Christensen, kuriai jis nupjovė galvą (nuotr. blogspot.com)Jonssonas su savo auka Helle Christensen, kuriai jis nupjovė galvą (nuotr. blogspot.com)

Johnssonas ir Gustafsson kartu yra įkalinti padidinto saugumo Karsudenso psichiatrinėje įstaigoje netoli Katrineholmo miesto Švedijoje. Būtent čia nusikaltėliai turėtų praleisti visą savo likusį gyvenimą. Abiems skirtas neapibrėžtos trukmės priverstinis psichiatrinis gydymas, kuris išgelbėjo juos nuo įkalinimo iki gyvos galvos. Tiesa, ekspertai mano, kad jų sveikatos būklė tokia sudėtinga, kad iš šios gydymo įstaigos jiems išeiti nelemta. Liberalioji Švedija be jokios abejonės buvo tiesiog apstulbusi nuo šios poros padarytų nusikaltimų, tad joks šalies politikas nerizikuotų savo karjera, įsakydamas išleisti kanibalą ir vampyrę į laisvę.

REKLAMA
REKLAMA

Michelle Gustafsson (dešinėje) su vienišu tėvu, kurį jį nužudė (nuotr. blogspot.com)Michelle Gustafsson (dešinėje) su vienišu tėvu, kurį jį nužudė (nuotr. blogspot.com)

Ir vis dėlto būsimoji „šeima“ gyvena viltimi. Gustafsson šią savaitę internete pranešė: „Mes norime gyventi kartu, turėti šunis ir užsiimti savo pomėgiais: pirsingas ir tatuiruotės. Jai antrina ir Johnssonas: „Aš myliu Michellę. Niekada nebuvau sutikęs tokios merginos. Aš nenoriu gyventi nusikaltėlio gyvenimą“. Tačiau kol kas neaišku, ar teisėsaugos atstovai leis porai susituokti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų