REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Panevėžio apygardos teismui mirusio D. Kedžio sesuo N. Venckienė  buvo pateikusi anstolio darytą  vaizdo įrašą, kuriame užfiksuotas globojamos mergaitės nenoras gyventi su L. Stankūnaite, praneša LNK televizija.

REKLAMA
REKLAMA

Įrašą daręs antstolis Valdas Zubinas teigė:„Atėjo ir paprašė paslaugos, tos kurią gali antstolis suteikti. Paklausiau, ar sutinka kalbėti į kamerą,  nemačiau, kad būčiau sukūręs papildomą stresą, kaip atėjau, taip ir išėjau“.

REKLAMA

„Ten paprasčiausiai pasikvietė, tas antstolis su mergaite atskirai, nei dukra nei niekas, paklausinėjo tą mergaitę, ir jis surašė, kaip ta mergaitė kalba. Kiek psichologai apklausė, iš viso 9 apklausos buvo, ir visur vienodai viskas. Koks skirtumas su antstoliu, gal jis apklausė 5 minutes, jeigu psichologai 2-4 valandas“, – kalbėjo L. Kedienė.

Vaiko teisių kontrolierė Edita Žiobienė mano priešingai. Esą taip vaikas globėjos namuose ir vėl traumuojamas. Negana to, E. Žiobienę stebina, kad vaiko apklausoje nedalyvavo nei vaiko teisių pareigūnai, nei psichologai.

REKLAMA
REKLAMA

(papildyta 19:55) Anstolis, konstatavo, kad  D. Kedžio dukra neprieštaravo ir sutiko būti filmuojama.

Filmavimo metu  teisėjos  N. Venckienės globotinė pasakė: „Aš nenoriu gyventi su Laima... Aš nenoriu gyventi su Laima todėl, kad jos draugai man kišo į burną pimpalą. Laima stovėdavo ir ne kartą žiūrėdavo... Ir net buvo vieną kartą sakę, kad tylėčiau ir nepasakyčiau, kad man kiša į burną pimpalą, nes tada man gali įdurti... su peiliu sakė. Su Neringa aš noriu gyventi, kad ji man yra labai... ji man gero nori labai. Aš tik su ja noriu gyventi, su Laima labai nenoriu gyventi. Nenoriu su Laima gyventi, tik su Neringa. Dar (antros mažametės vardas) kišdavo jai į burną pimpalą... dar būdavo pririšę... Su Neringa aš noriu gyventi“.

Sausio 20 dieną Kėdainių rajono apylinkės teismas atmetė dukterėčios globos siekiančios Kauno apygardos teismo teisėjos N.Venckienės prašymą, kuriuo prašė sustabdyti mergaitės perdavimo vykdymo veiksmus byloje.

Taip pat skaitykite:

Apie D. Kedžio bylą išsamiai

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų