REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Svajojantys studijuoti, keliauti ar dirbti Australijoje turės unikalią galimybę apie tai sužinoti daugiau – parodoje „Mokymasis, studijos, karjera“ juos konsultuos studijų ar darbo patirtį šioje tolimoje šalyje turintys vadybininkai.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmą kartą parodoje pristatomas projektas „Studijos Australijoje“ supažindins su savo paslaugomis ir teikiama informacija. Lankytojai čia sužinos, kokį Australijos universitetą, koledžą ar kitą mokslo įstaigą verta rinktis ir kodėl, kokia jų studijų kokybė ir pobūdis, gaus patarimų apie gyvenimą šioje šalyje, apie įsidarbinimo galimybes. Projekto „Studijos Australijoje“ vadybininkai ne tik teikia informaciją ir pataria, tačiau ir padeda pasirinkti tinkamiausią studijų variantą, sutvarko visus dokumentus, reikalingus stojant į mokslo įstaigą, pasirūpina viza, apgyvendinimu, padeda susirasti darbą ir netgi gali pasitikti oro uoste bei nuvežti į naujus namus.

REKLAMA

Dar viena paslauga, kurią teikia programa „Studijos Australijoje“, skirta studentams, norintiems pakeliauti po šią nuostabią šalį. Jie supažindinami su pigiausiais ir patogiausiais būdais keliauti, su įdomiausiais maršrutais.

Kaip teigia parodos „Mokymasis, studijos, karjera“ projekto vadovė Jolanta Masiulienė, studijos Australijoje čia pristatomos pirmą kartą. Dabar parodoje lankytojai gali susipažinti su studijų galimybėmis visuose žemynuose, išskyrus Aziją.

REKLAMA
REKLAMA

Paroda „Mokymasis, studijos, karjera“ vyks vasario 2-4 dienomis Lietuvos parodų ir kongresų centre LITEXPO. Joje dalyvaus 120 mokymo įstaigų: visi Lietuvos universitetai ir dauguma kolegijų, profesiniai mokymo centrai, amatų mokyklos, kalbų kursus rengiančios, tarptautinių programų organizacijos, savo studijų programas pristatys mokymo įstaigos iš Australijos, Danijos, JAV, Jungtinės Karalystės, Kanados, Lenkijos, Olandijos, Prancūzijos, Latvijos, Rusijos, Šveicarijos, Vengrijos, Vokietijos.

Parodos metu bus suorganizuota apie 70 seminarų, diskusijų, paskaitų, pranešimus skaitys ir savo sėkmės istorijomis dalinsis garsūs žmonės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų