REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Penktadienį per LNK startuojanti laida „Mano vyras gali“ surengė tikrą išbandymą žinomiems šalies vyrams. „Vyrus įkinkysime į roges ir jie mus veš. Žodžiu, nieko neįprasto, kasdieninė situacija“, - laidos pristatyme šmaikštavo vedėja Natalija Bunkė.

REKLAMA
REKLAMA

Naujos laidos pristatymas vyko Kernavėje, ant Baltojo kalno. Varžybas organizavo „Rogių šunų“ šeimininkai.

REKLAMA

Varžybos susidėjo iš dviejų užduočių. Iš pradžių vyrai savo drauges ir žmonas vežė traukdami roges, o paskui – vadovaudami „Rogių šunų“ kinkiniams. Abiejų užduočių laikas buvo fiksuojamas laidos prodiuserio Lauryno Šeškaus.

Dėl specialaus naujos laidos „Mano vyras gali“ prizo ir „Daugiausiai galinčio vyro“ titulo susikovė Merūnas Vitulskis ir jo žmona Erika, Marius Jampolskis su drauge Renata, Karolis Sakalauskas su Jolanta, Karolina Liukaitytė su Mantu Wizzardu,  Ruslanas Bolgovas su Inesa, Donatas Bakėjus su Lina, Danielius Polskis – Gabana su Urte.

REKLAMA
REKLAMA

Varžybose neapsieita be incidentų. Dideliu greičiu skriedamos rogės su šunų kinkiniu, kuriam vadovavo Danielius Polskis – Gabana, išslydo iš trasos ir apsivertė. Iš rogių iškritusi Danieliaus draugė, dainininkė Urtė Šilagalytė vos sulaikė juoką  - mat per avariją plyšo Danieliaus kelnės. Tačiau tai nesutrukdė populiariam reklamų veidui laimėti „Mano vyras gali“ prizo.

Penktadienį startuojančioje laidoje, kurią veda Natalija Bunkė ir Andrius Butkus, susikaus pirmasis Bunkės vyras Deivydas Zvonkus bei jo naujoji draugė Katažina Nemycko ir Arūnas Valisnkas su Inga Valinskiene.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Naujame pagal „ProSieben. Sat1“  formatą rengiamame LNK žaidime „Mano vyras gali“ moterys loš iš savo vyrų sugebėjimų. Moterys lažinasi su varžovėmis, kad jos vyras gali įvykdyti tam tikras užduotis ir padaryti tai geriau už kitus. Vyrai stovi garso nepraleidžiančioje kabinoje ir  laukia, kada išgirs žmonos jam skirtą užduotį. Jokio akių kontakto, jokio garso. Kuris iš vyrų įstengs suvalgyti pačius aštriausius pipirus? Kuris daugiausiai žino apie kosmetiką? Kuris gali išdaužyti daugiausiai langų futbolo kamuoliu? Kuris greičiausiai pakloja lovą? Jei žmona įsitikinusi, kad jos vyras suvalgys dešimt aitriųjų pipirų, ir jis tai padaro, ji laimi prizą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų