REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tarptautinio 2012 m. „Eurovizijos“ dainų konkurso nacionalinėje atrankoje  savo sėkmę bandys gerai Lietuvoje žinomi atlikėjai susibūrę į bendrą projektą „Dar“. Grupę sudaro trys vyrukai Arvydas Martinėnas-Vudis, Algirdas Grudinskis - Grūdas ir Anatolijus Oleinikas. Jau vasario 24 dieną projektas „Dar“ debiutuos su melodingu kūriniu „Home“.

REKLAMA
REKLAMA

„Dar“ (nuotr. grupės archyvo)„Dar“ (nuotr. grupės archyvo)

„Tai nevienadienis projektas, susiburti į bendrą grupę galvojome jau seniai, „Eurovizijos“ konkurso scena bus puikus startas“, ‒ tvirtina A. Martinėnas – Vudis. Anot jo, projekto „Dar““ atlikėjai aktyviai repetuoja ir tiki savo energija ir puikia daina sužavėti Lietuvos klausytojus debiutuodami tarptautinio „Eurovizijos“ dainų konkurso nacionalinės atrankos scenoje.

Paklaustas apie tai, kada publika gali tikėtis išgirsti graikų kompozitoriaus sukurtą ir paties Vudžio aranžuotą dainą „Home“ atlikėjas sakė, kad kūrinys internete bus pristatytas per dvi artimiausias savaites. „Kol kas pristatome tik pačią koncepciją to, kaip atrodys grupė. Nesinori visko parodyti iš karto, nes žmonės praras susidomėjimą“, ‒ kalbėjo A. Martinėnas. Anot jo, tokiu būdu kolektyvas stengiasi sukurti nors minimalią intrigą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų