REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Geriausiu 2012-ųjų meru išrinktas pirmą kadenciją Neringos savivaldybei vadovaujantis Antanas Vinkus. Balsavusieji už jį pažymėjo vertiną šį merą, vadovą, diplomatą už rūpinimąsi savo savivaldybe, už idėjas, kaip gerinti kraštiečių gyvenimą, už Neringos vardo garsinimą ir pažadų vykdymą, taip pat už iniciatyvumą ir profesionalią vadybą.

REKLAMA
REKLAMA

„ Mes visada pabrėžiame, kad Neringa yra ir turi išlikti reprezentaciniu kurortu. Ir nebūtinai jis turi būti prabangus. Ilgainiui Neringoje turėtų atsirasti SPA centras, kuriame bus galima mėgautis jūros vandens procedūromis. Galbūt netrukus atsiras reabilitacijos centras, daugiau mažų viešbutėlių. Mes galime sukurti miestą, kuriuo galėsime dar labiau didžiuotis. Nekenkdami gamtai, nenusižengdami UNESCO reikalavimams“, – interviu Eltai Neringos įkūrimo 50-ečio proga yra sakęs A. Vinkus.

REKLAMA

Antrą vietą reitinge užėmė kontroversiškai vertinamas Vilniaus miesto meras Artūras Zuokas. Jį balsuojantieji išskyrė už iniciatyvumą, originalias idėjas ir aktyvią veiklą stengiantis pritraukti investicijų bei ES finansinės paramos.

O trečiojoje vietoje atsidūrė Kauno rajono meras socialdemokratas Valerijus Makūnas.

Geriausių Lietuvos merų rinkimus Savaitraštis „Veidas“ surengė jau ketvirtą kartą. Tyrimo metu buvo apklausta daugiau nei 180 žmonių, tai yra patys merai ir per 130 aukščiausio rango valstybės tarnautojų, verslo organizacijų atstovų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų