REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vietoj žadėto darbo Vokietijoje, marijampolietis pateko į sukčių pinkles. Istoriją bando išpainioti Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip pareiškime policijai teigė 1981 metais gimęs marijampolietis D.A., 2012 metų sausio 12 dieną internetinėje svetainėje www.sepo.lt rado skelbimą apie siūlomą darbą Vokietijoje, Frankfurto mieste.

REKLAMA

Marijampolietis pasiskambino skelbime nurodytu numeriu. Atsiliepė moteris, prisistačiusi J. Jie sutarė, kad marijampolietis nuvyks į Vokietiją, į Frankfurtą. Ten vyriškį pasitiks žmogus, kuris jį apgyvendins ir įdarbins, o tam žmogui jis turės sumokėti už nuomą ir už dokumentų legaliam darbui tvarkymą.

Sausio 18 dieną D.A. nuvykus į Frankfurtą,  jį iš tikrųjų pasitiko vyras, prisistatęs M. Atvykėlį jis apgyvendino name ir paėmė iš marijampoliečio 300 eurų už kambario nuomą mėnesiui bei dokumentų legaliam darbui tvarkymą. Pažadėjo, kad sausio 23 dieną nuveš į fabriką įsidarbinimui.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau sutartu laiku į fabriką marijampoliečio nenuvežė. Bandžiusiam aiškintis, kas atsitiko, atvykėliui nesisekė - M. ir jo tarpininkės J. telefonai buvo išjungti, o namo savininkams D.A. buvo priverstas sumokėti už kambario, kuriame gyveno, nuomą, mat šis aiškino, jog už nuomą su jais niekas neatsiskaitė.

Marijampolietis policijos pareigūnams teigė, jog J. ir M. iš jo apgaule išviliojo pinigus.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl sukčiavimo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų