REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Anglijos spauda viliasi, kad Jose Mourinho jau kitą sezoną grįš dirbti į „Premier“ lygą.

REKLAMA
REKLAMA

Anot pranešimų, Madrido „Real“ strategas yra nepatenkintas situacija Ispanijoje. Nors klubas demonstruoja gerus rezultatus ir nacionalinėse pirmenybėse septyniais taškais lenkia aršiausią varžovę „Barcelona“ ekipą, Mourinho atžvilgiu sirgaliai negaili švilpimo bei piktų šūksnių.

REKLAMA

Aistruolius piktina tai, jog „Real“ pralaimi tiesiogines dvikovas su „Barcelona“. Be to, sklinda kalbos apie portugalo nesutarimus su vartininku Ikeru Casillasu ir Sergio Ramosu.

Todėl net keli Anglijos dienraščiai rašo, jog Mourinho nutarė po sezono palikti „Real“ ir grįžti į „Premier“ lygą, kurioje jau yra dirbęs 2004-2007 metais.

Tiesa, kol kas neaišku, į kurį klubą Mourinho persikeltų. Vienas geriausių pasaulio trenerių taikytųsi tik į ambicingą bei aukščiausius tikslus keliančią ekipą, todėl kandidatų ratas gerokai susiaurėja.

Visgi „Man City“ nesiskundžia italu Roberto Mancini, Seras Aleksas Fergusonas dar neketina trauktis iš „Man Utd“, Londono „Chelsea“ investavo didžiulius pinigus į jaunąjį Andre Villas Boasą, Arsene'as Wengeras planuoja likti prie Londono „Arsenal“ vairo, Kenny Dalglishas pakankamai sėkmingai vadovauja „Liverpool“, o Harry Redknappas sieja ateitį su Londono „Tottenham“. Todėl Mourinho galimybės vertintinos skeptiškai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų