REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ „Karštojoje temoje“ – žurnalisto Vidmanto Babrausko straipsnis „Nieko nebijo, bet tirti neleidžia“. Dėl valdančiųjų užsispyrimo sugriuvus neeilinei Seimo sesijai, opozicija rodo pirštu į Seimo pirmininkę ir lygina jos sūnų Gediminą Degutį, kurio įmonės „Novotersa“ pinigai buvo „Snoro“ banke iki pat bankroto, su buvusiu premjeru Adolfu Šleževičiumi. Šis politikas prieš keliolika metų prarado postą, nes pasinaudojo padėtimi ir atsiėmė indėlį iš žlungančio Lietuvos akcinio inovacinio banko. Pirmininkė mėgina kratytis tokių analogijų ir kaltina oponentus. Blokuodami parlamentinį „Snoro“ bankroto aplinkybių tyrimą, valdantieji verčia Seimo pirmininkę Ireną Degutienę aiškintis dėl sūnaus įmonės piniginių operacijų. Kodėl baidomasi tyrimo?

REKLAMA
REKLAMA

Kriminalinio pasaulio niuansus nagrinėjančioje rubrikoje „Tryliktasis puslapis“ skaitykite žurnalisto Dailiaus Dargio straipsnį „Kontrabandos karaliaus pinigai klampina sūnų“. Narpliojama Viliaus Karaliaus gaujos byla vis labiau domina šalies prokurorus. Kartu pasigirsta kalbų, kad vienas Seimo narių galėjo būti įtariamas ryšiais su šešėliniu pasauliu.

REKLAMA

Vis daugiau Lietuvos sportininkų ar į mūsų šalį atvykusių legionierių patraukia dėmesį piešiniais ant viso kūno. Tatuiruotės – būdas išsiskirti, įamžinti svarbų gyvenimo etapą ir net palaikyti ryšį su artimais žmonėmis. Portalo balsas.lt žurnalistai kalbino garsius Lietuvos sportininkus ir legionierius, turinčius įspūdingiausias ir ryškiausias tatuiruotes. Jas išvysti galite rubrikoje „Sirgalių tribūnos“.

Žinomas visuomenininkas, žmogaus teisių gynėjas Gintautas Bukauskas pastebi, kad Lietuva išdavė senuosius draugus ir idealus. Šalyje įsitvirtina oficialūs Maskvos primetami stereotipai. Apie tai „Balsas.lt savaitė“ šį kartą kalbasi su G. Bukausku rubrikos „Savaitės interviu“ straipsnyje „G. Bukauskas: Lietuva išdavė senuosius idealus“.

REKLAMA
REKLAMA

„Į Lietuvą mane atpūtė palankūs vėjai,“ – taip apie mūsų šalį atsiliepia penktus metus čia gyvenanti perspektyvi ir talentinga dainininkė iš Baltarusijos Veronika Gordijevskaja. Pokalbis su ja – rubrikoje „Spindintis gyvenimas“.

Rubrikoje „Pinigų skonis“ – straipsnis „Siekti karjeros – į užsienį“. Profesionalių darbuotojų migracija pastarąjį dešimtmetį pasiekė neįsivaizduojamai didelį mastą, rašo BBC.  Kodėl taip sparčiai didėja migracija?

Vasarį bendrovė „Sony“ rinkai pateiks naujas „Full HD“ raiškos „Sony Handycam“ serijos vaizdo kameras. Rubrika „Technologijos“ supažindina su šia kompanijos naujove.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Bet tai – toli gražu ne visos karštos ir įdomios temos, kurias galėsite rasti naujausiame savaitraštyje „Balsas.lt savaitė“. Daug kitų Lietuvos bei užsienio politikos, verslo, pramogų ir socialinio gyvenimo naujienų nuo pirmadienio galėsite  perskaityti naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ numeryje (arba paspaudę ant naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ viršelio.)

Balsas.lt savaitė (nuotr. Balsas.lt)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų