REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vasario 2 -5 dienomis SEB arenoje vyks tarptautinis senjorų teniso turnyras „Lexus cup 2012“. Šiame turnyre norą dalyvauti pareiškė rekordinis sportininkų skaičius -  daugiau nei 250 teniso žaidėjų iš visos Europos, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

„Lexus cup 2012“ turnyro organizatoriai nerimavo, kad dėl pasikeitusios registracijos tvarkos į ITF lygio teniso turnyrus, dalyvius šiam turnyrui surinkti bus sudėtinga. „“Lexus cup 2012“ – pirmasis tarptautinis teniso turnyras, organizuojamas Lietuvoje 2012 metais, pirmasis turnyras istorijoje, kuomet registracija vyksta ne per mus, o per tarptautinę teniso federaciją, išsipirkus teniso turnyro dalyvio identifikavimo numerį (IPIN)“ – pasakojo turnyro direktorė Augustina Ramonienė.

REKLAMA

Tačiau turnyro dalyvių net ir apsunkinta registracija neišgąsdino. Norą dalyvauti viename svarbiausių metų turnyre pareiškė daugiau nei 250 žaidėjų. Deja, ne visi norintieji pateks į turnyrą. „Džiaugiamės, jog susidomėjimas turnyru toks didelis ne tik vietiniu, bet ir tarptautiniu mąstu, tačiau dėl riboto aikštelių skaičiaus SEB arenoje, negalime į 4 dienas vykstantį turnyrą priimti visų norinčių“ – teigė „Teniso pasaulis“ vadovas Darijus Jasas.

REKLAMA
REKLAMA

Kviečiamųjų į turnyrą dalyvių sąrašas paaiškės jau šią savaitę. Kvalifikacinis atrankos turnyras dėl laiko stokos nebus vykdomas. Kas patenks į turnyrą sprendžia tarptautinė teniso federaciją. „Visų pirma į lenteles patenka asmenys, turintys tarptautinį reintingą. Po to svarbu tai, kada buvo registruotasi į turnyrą, svarbu net ir regionas iš kurio yra besiregistruojantis asmuo“ – teigė A. Ramonienė.

„Lexus cup 2012“ turnyre dayvaus vyrai ir moterys, kurių amžius nuo 35 iki 75 metų. Be pagrindinio renginio rėmėjo „Lexus“ dovanų turnyro nugal

Teniso turnyras (nuotr. Organizatorių)Teniso turnyras (nuotr. Organizatorių)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų