REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rasti patinkantį žmogų yra viena, o sukurti harmoningus santykius ir galiausiai darnią šeimą – visai kas kita. Žinoma, abu žingsniai yra labai svarbūs. Šį kartą pateikiame kelis patarimus, kaip tapti moterimi, kurią jis norėtų vesti.

REKLAMA
REKLAMA

1. Mylėkite save. Pagalvokite, ar jūs norėtumėte save vesti? Jei pati nesate savimi patenkinta, tai kaip galite tikėtis, kad kitas žmogus jus mylės ir vertins. Taigi stenkitės pakeisti savyje tuos dalykus, kurie jums pačiai nepatinka.

REKLAMA

2. Bendraukite. Atviras ir nuoširdus bendravimas santykiuose yra labai svarbus. Juk vienintelis dalykas, kuris laiko du žmones kartu, yra emocinis ryšys. Tad nuo pat pradžių būkite jam atvira ir pasakykite viską – ne tik tai, kas jums patinka, bet ir kas nepatinka.

3. Būkite natūrali. Dirbtiniai nagai, plaukai, daug makiažo ant veido... Kam jums to reikia? Juk norite, kad jis jus mylėtų tokią, kokia esate. Tuomet kodėl slepiatės po kauke? Būkite tokia, kokia esate. Patikėkite, natūralios moterys kur kas labiau patinka vyrams ir tik tokias moteris jie nori vesti.

REKLAMA
REKLAMA

4. Būkite seksuali. Klystate, jei manote, kad pakanka trumpo sijono, daug kosmetikos ir jūs jau seksualumo įsikūnijimas. To visai nereikia, jūsų seksualumas slypi jūsų viduje. Juk jūs moteris, tad neslėpkite savo moteriškumo. Parodykite jam, kad jis jums patinka kaip vyras, kad jūs jo geidžiate.

5. Žinokite, kokių santykių ieškote. Jūs esate komanda, tad kiekvienas turite žinoti, kuo svarbus kiekvieno jūsų vaidmuo santykiuose. Jūs abu turite įsivaizduoti, kokie jūsų santykiai bus po metų, po penkerių, po dešimtmečio... Jei jūs ieškote rimtų santykių, o jūsų antroji pusė niekada nenori vesti, tuomet geriau pasukti skirtingais keliais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

6. Nepasiduokite emocijoms. Žinoma, lengviau pasakyti nei padaryti. Kartais net mažiausia smulkmena gali išvesti iš kantrybės. Tačiau kiekvienas vyras norėtų šalia savęs turėti žmoną, kuri esant reikalui suprastų ir paguostų, o ne pultų į ašaras kiekvieną kartą, kai išgirsta ne tokį žodį. Jei manote, kad esate per daug emocionali, turėtumėte stengtis pasikeisti.

7. Neskubinkite santykių. Nieko gero, jei dar nenuėjote su juo į pasimatymą, o jau svajojate apie jūsų vestuves ir bendrus vaikus. Jūs pirmiausia turite su juo nueiti į pasimatymą, tada pradėti susitikinėti, tada susižadėti ir tik tada susituokti. Vyrai jaučiasi blogai, jei kuris nors iš šių žingsnių praleidžiamas. Taigi neskubėkite, viską darykite nuosekliai. Juk ir jūs nenorite tekėti už žmogaus, kurio gerai nepažįstate.

REKLAMA

8. Per pasimatymus smagiai leiskite laiką. Kiekvienas vyras nori vesti moterį, su kuria jam gera. Jei jam bus gera su jumis per pirmąjį pasimatymą, jis norės su jumis susitikinėti, jei jam bus gera su jumis susitikinėti, jis norės jus vesti. Tačiau, žinoma, labai svarbu išlikti savimi. Juk santykiai turi tenkinti abu.

9. Parodykite, kad jį vertinate ir kad juo pasitikite. Parodykite jam, kad esate visiškai apsisprendusi ir žinote, apie kokį vyrą svajojate.

10. Nevenkite fizinio kontakto. Meilus žvilgsnis, glamonės, švelnūs prisilietimai – vyrams to labai reikia.

REKLAMA

11. Džiaukitės gyvenimu. Moterys, kurios sugeba džiaugtis kiekviena gyvenimo minute, atrodo daug patrauklesnės vyrams.

12. Būkite rūpestinga. Galbūt vyrams patinka susitikinėti su vakarėlių liūtėmis, kurios visada turi savo nuomonę, tačiau jie veda tylias, ramias moteris, kurios jais rūpinasi. Būti nuolankia, tai visai nereiškia žemintis. Būti nuolankia reiškia kontroliuoti savo ego ir nuoširdžiai rūpintis kitais.

13. Būkite atidi. Atminkite, kad kai kurie vyrai susitikinėja su vienokiomis moterimis, o veda visai kitokias. Jei po metų draugystės jūs vis dar iš jo nieko negirdėjote apie bendrus ateities planus, susitaikykite, kad esate ta moteris, su kuria jis nori susitikinėti, bet ne vesti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų