REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vasaros sezono metu Baltijos šalių oro bendrovė „airBaltic“ atnaujins skrydžius tarp Dublino ir Rygos oro uostų. Šiuo maršrutu patogiai savo tikslą pasieks tiek Latvijos ir Airijos keleiviai, tiek skrendantieji tranzitu per Rygos oro uostą.

REKLAMA
REKLAMA

„Vėl skraidyti į Dubliną vasaros sezono metu nusprendėme sulaukę mūsų keleivių prašymų ir matydami stiprų susidomėjimą skrydžiais šia kryptimi“, – sakė „airBaltic“ generalinis direktorius Martinas Gausas.

REKLAMA

Nuo birželio 1-osios „airBaltic“ atnaujins skrydžius maršrutu Ryga – Dublinas 4 kartus per savaitę. Skrydžiai iš Rygos į Dubliną bus vykdomi kiekvieną pirmadienį, trečiadienį, penktadienį ir sekmadienį. Iš Dublino į Rygą bus skrendama kiekvieną pirmadienį, antradienį, ketvirtadienį bei šeštadienį. Numatoma kelionės trukmė 3 val. 15 min., o skrydžiai bus vykdomi lėktuvu „Boeing 737“.

Visą „airBaltic“ skrydžių tvarkaraštį, galima rasti bendrovės internetinėje svetainėje adresu www.airbaltic.lt.

Šiuo metu oro bendrovė skraido į daugiau kaip 60 Europos, Skandinavijos, Rusijos, NVS šalių ir Viduriniųjų Rytų miestų. Lietuvoje „airBaltic“ vykdo skrydžius iš trijų Lietuvos oro uostų – Vilniaus, Kauno ir Palangos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų