REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kaltinimai sukčiavimu, dokumentų klastojimu, kalėjimo grėsmė. Žiauri avarija ir nieko gera nežadėjusios gydytojų prognozės.  Praėję metai  dainininkei Dainai Bilevičiūtei nepagailėjo skaudžių išbandymų bei staigmenų.  Po teismų maratono teko susitaikyti: visos idėjos, susijusios su kaimo turizmu Varėnos rajone,   pasmerktos žlugti.  Dabar Bilevičiūtės namas stovi apleistas ir tylus. „Pūna,“ - sako Daina,  ištvėrusi ir dar vieną likimo akibrokštą. Ji neteko ir savo buto  ant ežero kranto Trakuose.

REKLAMA
REKLAMA

Už skolas Dainos namus  pasiėmė bankas. Taigi, dabar  ji gyvena pas savo mamą.  „Kai tau yra sunku, kai tave „dulkina" teismai, kai tu nebeturi turto, tu nebežinai kaip gyventi... Per televiziją kaip buvau valkiojama,  gal ir dabar dar esu. Tokia ir anokia.  Susidėjo viskas. Bet, kas įdomiausia, kai viskas susidėjo, kaip vampyrui man išaugo dantys ir būčiau pradėjus kandžiot visus", - LNK laidos „Neišgalvoti gyvenimai" kūrėjams antradienio vakarą pasakos Daina Bilevičiūtė.

REKLAMA

Begalinis pyktis,  mintys apie savižudybę ir juoda neviltis.  Viešumoje Dainą visada matydavome linksmą ir pasitempusią. Tačiau tuomet, kai  byloje dėl sukčiavimo siekiant gauti  Europos sąjungos milijonus ji buvo pripažinta kalta, kai  kalėjimu grasinęs teismas skyrė beveik septyniolikos tūkstančių litų baudą, Daina dingo iš eterio. Ir, kaip prisipažįsta dabar, kabojo  tarp  gyvybės ir mirties.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau tuo, kas jos gyvenime vyksta šiandieną – sunku patikėti! Šokiruojančios nuogybės ir vaizdai, kurie priblokš  ne vieną. Naujas Dainos Bilevičiūtės etapas - prasideda! Iš depresijos liūno ji grįžta su trenksmu. Ir, kaip kalba žmonės, kuria opapa mergaičių klubą... „Aš šiandien esu laiminga. Likau gyva, turiu sveikatos, užsidirbsiu pinigų, kad galėčiau skolas sutvarkyti", - sakė D. Bilevičiūtė

Kas gi nutiko Dainos kasdienybėje, kad ta, kuri bijojo pakelti akis, dabar – nuoga prieš kameras ir fotoobjektyvus. Kad dainininkė, skelbusi, jog vyrai jos gyvenime visai nesvarbūs, dabar džiaugiasi dėmesiu, atvirai kalba apie intymiausius dalykus ir net neabejoja: jeigu tik panorėtų ji, keturiasdešimt septynerių metų moteris, galėtų tapti vyrų išlaikoma silpna būtybe. Dainos Bilevičiūtės pasakojimas, kas išgelbėjo jos gyvenimą ir kodėl ji ryžosi visai Lietuvai  parodyti savo nuogą kūną – jau šį antradienio vakarą 20.30 val. gyvenimo būdo laidoje „Neišgalvoti gyvenimai" per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų