REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sužinojus, kad 36 metų Trent Arsenault yra 14 vaikų tėvas, daugeliui kyla mintis, kad šis vyrukas tikras eržilas. Tačiau galime jus nuraminti, šis, Silicio slėnyje gyvenantis kompiuterių saugumo specialistas, yra vis dar nekaltas ir tuo didžiuojasi.

REKLAMA
REKLAMA

Tai iš kur tie vaikai? Turbūt kilo jums klausimas. Pasirodo, kad vyras jau ilgą laiką yra spermos donoras ir turi tikrą pasisekimą tarp vaikų negalinčių susilaukti porų.

REKLAMA

Turbūt dėl gero darbo ir aukšto intelekto koeficiento, Trento paslaugomis pasinaudojo net keturiolika porų. Pats vyras teigė turįs šiokią tokią atsakomybę prieš jo “rankdarbiais" besinaudojančias poras, todėl susilaiko nuo intymių santykių su moterimis.

Istorija apie skaistų 14 vaikų tėvą turbūt nebūtų iškilusi į viešumą, jei jo nebūtų supykdę tai, kad po šitiekos metų sėklos davimo už dyką jam buvo uždrausta toliau užsiimti šia veikla.

Sveikatos pareigūnai aptiko daugiau nei 100 vaizdo įrašų internete, kuriuose Trentas masturbuojasi naudodamas įvairius šiam užsiėmimui nepritaikytus daiktus. Vyras tikisi, kad viešumas padės priversti atšaukti sprendimą, draudžiantį jam toliau būti spermos donoru.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų