REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Barcelona“ klubo gynėjas Gerardas Pique pasidalino mintimis savo komandos vyriausiąjį trenerį Josepą Guardiolą ir pareiškė, kad dvi stratego stipriosios pusės yra puikus žaidimo išaiškinimas bei gebėjimas motyvuoti.

REKLAMA
REKLAMA

Guardiola žvelgia į futbolą unikaliai, todėl geriau už bet ką kitą geba paaiškinti šį žaidimą. Daug trenerių tiesiog aiškina judėti kairėn, judėti dešinėn, o Guardiola tau dar pasako ir kiekvieno veiksmo priežastis. Tuomet tu puikiai supranti, ką ir kodėl darai“, - teigė gynėjas.

REKLAMA

„Negana to, jis puikiai moka mus motyvuoti. Daugybė komandų iškovoja daug titulų, tačiau tada praranda savo „titulų alkį“, tuo tarpu mes esame vis labiau ir labiau išalkę“.

„Mes norime jausti tą spaudimą, kai jautiesi geriausiu dar kartą ir dar kartą. Guardiola mums neleidžia nukelti kojos nuo grečio pedalo. Jis visad stengiasi iš kiekvieno komandos futbolininko išspausti kiek galima daugiau“, - užbaigė Pique.

„Barcelona“ klubo futbolininkai vedami Guardiolos per keletą metų tapo grėsmingiausiu futbolo klubu ne tik Europoje, bet ir visame pasaulyje. Su komanda jis laimėjo trylika titulų, o taip pat pripažintas geriausiu praėjusių metų strategu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų