REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas. Veiksite labai ryžtingai ir aktyviai: pradėsite daug darbų, tačiau nepasirūpinsite, kad jie būtų pabaigti. Jums netruks dėmesio, tačiau ne visuomet malonaus. Susigaudykite savo noruose ir stenkitės nepasiduoti pagundoms.

Avinas. Veiksite labai ryžtingai ir aktyviai: pradėsite daug darbų, tačiau nepasirūpinsite, kad jie būtų pabaigti. Jums netruks dėmesio, tačiau ne visuomet malonaus. Susigaudykite savo noruose ir stenkitės nepasiduoti pagundoms.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jautis. Iš esmės nebloga diena, tačiau negatyvios tendencijos paveiks asmeninius santykius. Sunkiai sutarsite su mylimu žmogumi, vis pagalvosite apie išsiskyrimą. Neskubėkite, nes šios dienos sprendimai dar bus ne kartą peržiūrėti.

REKLAMA

Dvyniai. Gera diena tiems, kurie iš anksto susiplanavo darbus ir įvykius. Netinginiaukite, nes šiandien lengvai ir greitai įveiksite įvairias užduotis. Asmeniniuose santykiuose nepasiduokite nuotaikų kaitai, o smulkūs nesusipratimai tikrai neverti pykčio.

Vėžys. Prieštaringa diena. Ne visi planai gali išsipildyti, ir jus netenkins tokia situacija. Visose gyvenimo sferose būkite racionalūs ir sveiko proto. Tik teisingai išdėlioti prioritetai leis pasiekti produktyvaus dialogo.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Susikaupkite ties reikalais ir užsiėmimais, kurie pareikalaus iš jūsų žinių, kūrybinių gebėjimų. Daug ko pasieksite, gali pagerėti finansinė situacija. Prieštaringa situacija namuose, o santykiai su mylimu žmogumi privers sunerimti.

Mergelė. Gyvybinis potencialas labai aukštas, ir būtent todėl turėsite daug energijos, kurios reikės įveikti iškilusias kliūtis. Situacija įtempta ir jausitės nekaip. Nepageidaujamos naujos pažintys, kurios atneš jums daugiau problemų nei džiaugsmo.

Svarstyklės. Įvykiai susiklostys kiek netikėtai, teks keisti planus, atsisakyti įprastų veiksmų. Venkite nesutarimų su artimaisiais ir su mylimu žmogumi: asmeniniai santykiai yra įtempti, tačiau tikrai viskas susiklostys gerai ir jūs dar pasidžiaugsite harmonija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas. Priimdami savarankiškai sprendimus rizikuojate praleisti kažką svarbaus. Todėl šią dieną reiktų atkreipti dėmesį į patarimus, kuriais dalinasi žmonės su patirtimi. Sėkmingi bus tik iš anksto suplanuoti pirkiniai.

Šaulys. Grandiozinių permainų diena įvairiose gyvenimo sferose. Jūs būsite pilni gyvybinių jėgų, taip pat prie savęs trauksite įvairius įvykius, tiesa, ne visuomet malonius. Vis dėl to labai svarbu laikytis tradicijų, neardyti įprastos jums tvarkos.

Ožiaragis. Maloni ir rami diena, kai išvengsite bet kokių nesusipratimų. Jūs nuoširdžiai džiaugsitės artimųjų dėmesiu, o ir patys rodysite savo rūpestį kitais. Net ir įtemptuose romantiniuose santykiuose įsivyraus harmonija.

REKLAMA

Vandenis. Veikite aktyviai, nes tai diena, kai ryžtingumas ir atkaklumas veiks teigiamai. Bet kokius klausimus jūs įveiksite greitai ir teisingai, surasite būdus, kaip palengvinti gyvenimą sau ir aplinkiniams. Venkite kelionių ir fizinio krūvio.

Žuvys. Pats laikas susitaikyti ir įvesti taiką į jūsų gyvenimą: jūs per ilgai vengėte spręsti iškilusių problemų. Norėsis atidėti bet kokius reikalus, bent jau atidėti juos kažkam kitam. Labai palankus laikas atnaujinti savo asmeninį gyvenimą ir pasikliauti ne tik emocijomis, bet ir sveiku protu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų