REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kas iš aukštų pareigūnų ir valdininkų atskleidė informaciją, kurią bandoma prilyginti valstybės paslapčiai? Atsakymą bandoma rasti pasitelkus net melo detektorių. Šiuo prietaisu jau patikrinti kelių institucijų vadovai, o vienas jų – du kartus.

REKLAMA
REKLAMA

Antrajame departamente prie Krašto apsaugos ministerijos penktadienį jau antrąkart šį mėnesį pasirodė Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnybos (FNTT) direktorius Vitalijus Gailius. Buvo nutarta jį dar kartą patikrinti melo detektoriumi, arba kitaip vadinamu poligrafu.

REKLAMA

Manoma, kad šie klausimai buvo susiję su „Snoro" banku. Bandoma išsiaiškinti, ar kuris nors iš aukštų pareigūnų, žinojusių apie valdžios ketinimus imtis drastiškų priemonių prieš šį banką, nenutekino šios informacijos. LIETUVOS RYTAS.

Nesulaukę teisingumo Lietuvoje ir galutinai praradę viltį arba pasipiktinę, kad valstybė pažeidinėjanti jų konstitucines teises, kai kurie Lietuvos piliečiai kreipiasi į Europos Žmogaus Teisių Teismą (EŽTT), esantį Strasbūre. Iki šių metų sausio vidurio EŽTT buvo priėmęs 72 sprendimus dėl bylos esmės (iš jų 63 sprendimuose nustatytas bent vienas Konvencijos pažeidimas, o devyniuose pažeidimų nenustatyta). Dėl kokių priežasčių Europos Žmogaus Teisių Teismui skundžiasi kaliniai ir jų artimieji skaitykite straipsnyje „Nuteistieji ar jų giminės skundžiasi ir laimi“. AKISTATA

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų