REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Milano „Inter“ klubo gynėjas Lucio įsitikinęs, kad įsigyti „Sao Paulo“ klube rungtyniaujantį atakuojantį saugą Lucasą apsimokėtų žymiai labiau negu pirkti jaunąjį „Santos“ puolėją Neymarą, apie kurio parašą svajoja Madrido „Real“ ir „Barcelona“ vadovybės.

REKLAMA
REKLAMA

Abiems šiems devyniolikamečiams prognozuojama puiki ateitis ir abu jie yra ne vieno Europos didžiojo klubo taikinys. Tačiau tiek vieną, tiek kitą žaidėją Brazilijos nacionalinėje rinktinėje pažįstantis Lucio teigia, kad geriau įsigyti Lucasą.

REKLAMA

„Labai gerai pažįstu Lucasą ir manau, kad „Inter“ turėtų paskubėti, kad jį įsigytų. Jis puikus puolėjas, žaidžiantis kokybišką futbolą suderintą su išskirtine ramybe. Kiekvienoje treniruotėje jis labai stengiasi ir yra kuklus vyrukas“, – teigė „Inter“ gynėjas.

„Atsimenu treniruotes per „Copa America“ turnyrą, Lucasą visada gindavo Danny Alvešas, nes tarp jų būdavo lygi kova. Manau, kad Lucasas žymiai geriau pritaptų Italijoje ir visoje Europoje negu Neymaras“, – toliau mintis dėstė Lucio.

Tuo tarpu paklaustas apie ką galvoja apie karjeros pabaigą, Lucio atsakė: „Anksčiau ar vėliau noriu grįžti į Braziliją. Savo gimtinėje reguliarų futbolą žaidžiau vos pusantrų metų“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų