REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau žinoma nemažai detalių apie naujos kartos „Porsche Cayman“. Automobilis debiutuos kitų metų pradžioje, tačiau jau dabar nemažai šio sportiško automobilio charakteristikų yra žinomos.

REKLAMA
REKLAMA

Naujasis „Cayman“ bus ne kas kita, kaip patobulintas ir dar reiklesniam vairuotojui suderintas „Boxter“ su uždaru kėbulu. Uždaras automobilis skirsis apipavidalinimu, keliais stiliaus elementais, gaus šiek tiek galingesnius variklius ir sportiškiau suderintą pakabą. Jau dabar „Porsche“ pabrėžia, „Cayman“ bus gerokai ultimatyvesnis automobilis, nei atviras „Boxter“.

REKLAMA

Būsimo „Cayman“ ratus suks nauji opoziciniai šešių cilindrų motorai. 2,7 litro darbo tūrio variklis leis džiaugtis 280 a.g. galia, o 3,4 litro darbo tūrio agregatas savyje slėps nuo 320 iki 330 a.g. Sukimo momentas sportiško automobilio ratams bus perduodamas per šešių pavarų mechaninę pavarų dėžę, arba, per 7 pavarų robotizuotą „PDK“ dėžę.

„Porsche“ ruošia naują „Cayman“. (nuotr. Gamintojo)„Porsche“ ruošia naują „Cayman“. (nuotr. Gamintojo)

Teigiama, kad palyginti su dabartiniu modeliu, naujojo „Cayman“ kėbulas bus gerokai lengvesnis ir standesnis. Na o viduje turėtų atsirasti daugiau solidumo – vokiečiai žada, kad salone bus nemažai „Panamera“ modeliui būdingų stilistinių sprendimų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų