REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiauliuose nusižudė Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato ekonominių nusikaltimų tyrimo skyriaus viršininkas 43 metų Artūras Misiukevičius.

REKLAMA
REKLAMA

Sunerimę mirusiojo artimieji policijos budėtojui paskambino šeštadienį prieš pat vidudienį. Nerimas artimiesiems kilo dėl to, kad A. Misiukevičius jau kelias dienas neatsakinėjo į jų telefono skambučius.

REKLAMA

Santuokoje nebegyvenantis pareigūnas pastaruoju metu nuosavame name gyveno vienas. Buvusi žmona ir vaikai gyvena kitame mieste.

Atskubėję policijos patruliai išlaužė užrakintas duris ir rado velionio kūną. A. Misiukevičius nusišovė iš savigynai išduoto pistoleto.

Spėjama, kad vyriškis nusižudė prieš kelias dienas. Nuo sausio pradžios jis atostogavo, o į darbą turėjo grįžti pirmadienį, todėl bendradarbiai jo anksčiau nepasigedo.

REKLAMA
REKLAMA

Nuo 1992 metų dirbęs vidaus reikalų sistemoje, A. Misiukevičius 2000-aisiais pradėjo tarnybą Šiaulių miesto vyriausiojo policijos komisariato ekonominių nusikaltimų tyrimo skyriuje, nuo 2002 metų jam vadovavo.

Pasak Šiaulių miesto policijos vadovybės, problemų darbe A. Misiukevičius neturėjo ir savo bendradarbiams viršininkas dėl nieko nesiskųsdavo.

Kas galėjo paskatinti pareigūną pakelti ranką prieš save, aiškinasi prokurorai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų