REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ „Karštojoje temoje“ – žurnalisto Tomo Čyvo straipsnis „Šalis be tikslų“. Ispanų filosofas Chose Ortega y Gassetas veikale „Masių sukilimas“ rašė, kad nacijos kuriasi apeliuodamos į didingas praeitis. Iš tiesų į valstybes susitelkiančias bendruomenes suburia bendri projektai ir siekis ką nors nuveikti kartu. Ar ištisais miestais kasmet iš savo šalies emigruojantys lietuviai dar turi bendrų tikslų? Lietuva ieško didelių tikslų, bet jų neranda. Visur integravusis ir nespėjus į euro zoną, pradedama nesveikai fantazuoti.

REKLAMA
REKLAMA

Į klausimą, kodėl kai kurios tautos ir valstybės prisibijo Rusijos ir savo politikoje ieško saugumo nuo jos garantijų, siekia narystės tokiuose aljansuose kaip NATO, atsakoma įvairiai. Rusijos valdžia dažnai skundžiasi, kad Baltijos šalyse vyrauja rusofobija. Rubrika „7 dienos“ ieško atsakymo į klausimą: lietuviai – rusofobai ar rusofilai?

REKLAMA

Kriminalinio pasaulio niuansus nagrinėjančioje rubrikoje „Tryliktasis puslapis“ skaitykite žurnalisto Dailiaus Dargio straipsnį „Kauno valdžios elitas pateko į spąstus“. Specialiųjų tyrimų tarnybos smūgiai šalies savivaldybėse tęsiasi: įkliuvo godumu ir įžūlumu pagarsėjęs aukštas valdininkas.

Rubrikoje „Savaitės interviu“ – pokalbis su advokatų profesinės bendrijos ADLEX partneriu advokatu Linu Jaku. Kasmet Lietuvos aukštąsias mokyklas palieka per tūkstantį teisės studijas baigusių studentų, tačiau kaip teigia L. Jakas, gerų specialistų trūksta. Kodėl taip yra ir koks advokatas yra geras – straipsnyje „Darbas ne kiekvienam“.

REKLAMA
REKLAMA

„Kada mikroautobusuose atsiras e.bilietai?“ – klausia rubrika „Pinigų skonis“. Vilniaus maršrutiniai taksi nori tapti bendros viešojo transporto bilietų sistemos dalimi. Klausimas – kada?

Pietų Amerikoje vykusiame legendiniame Dakaro ralyje 81 vietą motociklų klasėje užėmęs vienintelis mūsų šalies atstovas 44-erių Gintautas Igaris Lietuvoje sutiktas kaip nugalėtojas. „Sirgalių tribūnose“ – interviu su įveikusiu dykumą G. Igariu.

Rubrikoje „Spindintis gyvenimas“ – interviu su aktore, kino režisiere, pedagoge Janina Lapinskaite. „Buvo akimirkų, kai gyvenimas slydo iš po kojų“ – atviras pokalbis su šia talentinga moterimi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Rubrikoje „Automanija“ – populiariausio BMW įpėdinis. Ar BMW trečiajai serijai tinka keturių cilindrų motoras su turbokompresoriumi? Naująjį mažiausią markės sedaną išbandė „Autocar“ žurnalistai.

Bet tai – toli gražu ne visos karštos ir įdomios temos, kurias galėsite rasti naujausiame savaitraštyje „Balsas.lt savaitė“. Daug kitų Lietuvos bei užsienio politikos, verslo, pramogų ir socialinio gyvenimo naujienų nuo pirmadienio galėsite  perskaityti naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ numeryje (arba paspaudę ant naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ viršelio.)

Balsas.lt savaitė (nuotr. Balsas.lt)Balsas.lt savaitė (nuotr. Balsas.lt)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų