REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos futbolą sukrėtė netektis – sausio 20-osios naktį avarijoje Lenkijoje žuvo Gintaras Siciūnas. Buvęs futbolininkas anksčiau vilkėjo Šiaulių „Klevo“, „Sakalo“, „Šiaulių“, „Ekrano“, „Kruojos“, „Vėtros“ ir „Anykščių“ komandų marškinėlius.

REKLAMA
REKLAMA

Gintaras žuvo pakeliui į savo svajonių šalį – Italiją, kur su draugų kompanija planavo praleisti atostogas slidinėjant. Pakeliui Lenkijoje sustojus šalikelėje G. Siciūnas išlipo iš automobilio ir buvo partrenktas pro šalį važiuojančios mašinos.

REKLAMA

Gintaras Siciūnas gimė 1981 metų gegužės 5 dieną Šiauliuose.  1999 metais baigė Gegužių vidurinę mokyklą. Didžiausia jo gyvenimo pomėgis – futbolas, kuris tapo ir darbu, rašo oficiali „Šiaulių“ klubo interneto svetainė.

Gintaras rungtyniavo Šiaulių „Klevo“, „Sakalo“, „Šiaulių“ komandose, taip pat žaidė Panevėžio „Ekrano“, Vilniaus „Vėtros“ bei Pakruojo „Kruojos“ ekipose. Baigęs profesionalią karjerą neatitolo nuo futbolo – pastaruoju metu dirbo VšĮ FK „Napoleonas“ direktoriumi, FC „Šiauliai“ marketingo direktoriumi. Žaidė Šiaulių apskrities futbolo pirmenybėse.

Visuomet linksmas, draugiškas, mėgiamas draugų ir kolegų – tokį visi prisimena Gintarą. Visi, kurie su juo dirbo, jį gerai pažinojo, gerbė ir mylėjo, liūdi kartu su jo šeima ir artimaisiais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų