REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Metams įsibėgėjus, Pirmasis Baltijos kanalas žiūrovams dovanoja net tris žiemos sezono naujienas. Šeštadieniais šiurpą ir nuostabą kels naujo formato televizijos žaidimas „Visiškoje tamsoje“, elegancija ir prabanga trykš šokių ant ledo projektas „Ledynmetis. Profesionalų taurė“ su Povilu Vanagu ir Margarita Drobiazko, o tradicinius pokalbių šou standartus laužys sintetinis projektas „Pirma klasė“.

REKLAMA
REKLAMA

Šokiruojantis tamsos kambarys

Šeštadienio vakarais pirmieji prie televizijos ekranų skubės ekstremalių pojūčių ištroškę PBK žiūrovai. Televizijos žaidimas „Visiškoje tamsoje“ (angl. „Total Blackout) – tai populiarus danų televizijos projektas, kuriame dalyviai vardan pergalės turės praeiti kraupius išbandymus. Visiškoje tamsoje jie bandys surasti tam tikrus daiktus ar patirti keistus pojūčius. Tuo tarpu žiūrovai, dėka naktinio matymo kamerų, galės viską aiškiai stebėti.

REKLAMA

Dalyviai skinsis sau kelią tarp vorų, kirmėlių, krokodilų ir kitų šliužų, kiš rankas į įvairią bjaurastį ir spiegs iš baimės, nes tamsoje viskas atrodo kur kas baisiau. Žinoma, normalių žmonių į šį pragarą niekas nesiųs, taigi atsigriebti teks pramogų pasaulio žvaigždėms.

Provokuojantis sintetinis eksperimentas

Iš karto po šio intriguojančio žaidimo ūpą atgauti padės naujas kandus, drąsus ir provokuojantis televizijos šou „Pirma klasė“ su charizmatiškuoju režisieriumi, scenaristu ir aktoriumi Ivanu Ochlobystinu. „Pirma klasė“ – ne paprasta laida apie įžymybes. Tai infošou apie žmones, kurie keičia pasaulį. Politikai, menininkai, žymūs sportininkai bei kitos žvaigždės pasakos savo sėkmės istorijas, atskleis asmeninio gyvenimo paslaptis ir niekada nepasakotas savo meilės intrigas. Tai sintetinis projektas, kuriame persipins bene visi šiuolaikinės televizijos žanrai.

REKLAMA
REKLAMA

„Pirma klasė“ (nuotr. BMA archyvo)„Pirma klasė“ (nuotr. BMA archyvo)

Ir tai dar ne viskas! Kaip išgyventi dideliame mieste? Kuo įžymus interneto herojus? Ar galima išmokti skraidyti? Nuo šiol, norint sužinoti naujausias pasaulio tendencijas, jums nereikės naršyti internete ar vartyti blizgančius glamūrinius žurnalus. Kiekvieną savaitę laida „Pirma klasė“ pristatys pačias karščiausias naujienas ir skandalus. Tai, kas įdomiausia, vienoje laidoje!

Sportinis azartas ir tikros emocijos

O sportinio azarto į PBK žiūrovų namus įneš naujas grandiozinis šokių ant ledo projektas „Ledynmetis. Profesionalų taurė“. Pastaruoju metu vis dar vyrauja nuomonė, kad dailusis čiuožimas tapo mažiau pastebimas, o čiuožėjų pasirodymai tapo nebe tokie įdomūs. Šis projektas parodys, jog šiuolaikinis dailusis čiuožimas yra labai emocinga bei artistiška sporto šaka. Olimpiniai ir pasaulio dailiojo čiuožimo čempionai, o tarp jų Lietuvos atstovai Povilas Vanagas ir Margarita Drobiazko, ir vėl varžysis dėl geriausiųjų vardo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Ledynmetis. Profesionalų taurė“ (nuotr. BMA archyvo)„Ledynmetis. Profesionalų taurė“ (nuotr. BMA archyvo)

Kiekvienoje laidoje 20 dalyvių vis iš naujo suskirstomi į 10 porų, tad kiekvienas dalyvis čia kovoja už save. Pasirodymus komisija vertins 6-balėje sistemoje už techniką ir artistiškumą. Kiek balų pora turės laidos pabaigoje, tiek kiekvienas jos dalyvis įsirašys į savo sąskaitą. Tokiu būdu pasibaigus projektui ir išaiškės geriausias partneris bei geriausia partnerė, kurie ir taps šou nugalėtojais.

Šou dalyviai: Tatjana Navka, Oksana Domnina, Jana Chochlova, Irina Lobačeva, Tatjana Totmianina, Marija Petrova, Jelena Leonova, Margarita Drobiazko, Naomi Lang, Albena Denkova, Roman Kostomarov, Maksim Šabalin, Aleksei Tichonov, Maksim Marinin, Petr Černišev, Andrei Chvalko, Vitalij Novikov, Povilas Vanagas, Maksim Staviskij, Ruslan Gončarov.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų