REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ispanijos dienraštis „Marca“ skelbia, kad iš skandalų neišbrendantis Madrido „Real“ gynėjas Pepe dviems savaitėms pašalintas iš pagrindinės sudėties.

REKLAMA
REKLAMA

Portugalas susilaukė daug kritikos dėl to, kad Karaliaus taurės turnyro mače su „Barcelona“ užmynė ant rankos varžovų lyderiui Lioneliui Messi. Teisėjas šio epizodo nepastebėjo.

REKLAMA

Skandalingasis Madrido „Real“ gynėjas Pepe tikina, kad Karaliaus taurės turnyro mače su „Barcelona“ nemėgino sužeisti šios komandos lyderio Li. Messi. Ketvirtadienį netilo diskusijos apie portugalo neva tyčinį bandymą bateliu užminti ant argentiniečio pirštų.

28 metų Pepe tai neigia: „Tai įvyko netyčia. Jei Messi yra įžeistas, tuomet atsiprašau, nes tiesiog norėjau ginti savo komandą. Rungtynių metu stengiuosi iš visos širdies ir niekuomet nebandau sužeisti kolegų.“

REKLAMA
REKLAMA

Minėtą dvikovą „Barcelona“, kuri neketina federacijos prašyti pritaikyti sankcijas gynėjui, laimėjo 2-1 ir įgijo pranašumą prieš atsakomąjį mačą. Jis kitą savaitę vyks Katalonijos „Camp Nou“ stadione.

Vis dėlto „Real“ nusprendė imtis veiksmų ir priverstinai skyrė futbolininkui poros savaičių atostogas, kurios reikš praleistus mačus su Bilbao „Athletic“, „Zaragoza“ ir „Barcelona“.

Nesportiškas Pepe elgesys trečiadienio rungtynėse:

Neapsikentę „Barcelona“ komandos fanai sukūrė video klipuką apie Pepe:

TAIP PAT SKAITYKITE:

W. Rooney apie ant pirštų varžovui užmynusį Pepe: jis – idiotas

P. Guardiola: kova su „Real“ dar nebaigta

J. Mourinho prisiima kaltę už pralaimėjimą „Barcelona“ ekipai

„Barcelona“ antrą kartą šį sezoną nugalėjo „Real“ klubą

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų