REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Įspūdingą mėlynakę vampyrę Seleną suvaidinusi aktorė Kate Beckinsale su šiuo įsimintinu vaidmeniu grįžta į kino teatrus. Jau šį penktadienį, sausio 20-ąją, įvyks gerbėjų nekantriai laukta naujojo filmo „Kitas pasaulis. Pabudimas“ (angl. „Underworld 4“) pasaulinė premjera.

REKLAMA
REKLAMA

Praėjusiais metais Kanadoje, Vankuveryje, filmuota juosta žiūrovus pasieks 3D formatu. Kaip Collider.com sakė 38-erių K.Beckinsale, ji nebesitikėjo sugrįžti į „Kito pasaulio“ filmus, tačiau jos vyras, režisierius ir prodiuseris Lenas Wisemanas sugebėjo ją įtikinti. „Aš tikrai neplanavau filmuotis dar viename tęsinyje. Man nepatiko mintis vėl perkurti istoriją. Anksčiau nebuvau kelissyk atlikusi to pačio vaidmens. Lenas yra puikus vyras ir jis kartais ignoruoja mano „ne“. Tad po poros metų jis man parodė scenarijų, kuris man pasirodė įdomus. Tai buvo miela, tarsi koks mūsų šeimos verslas“, – juokėsi moteris. Britų aktorė prisipažino, kad būdama vienu iš nedaugelio žmonių, dirbusių prie šios istorijos nuo pat pradžių, turėjo teisę ir pati pasiūlyti kai kuriuos kūrybinius sprendimus.

REKLAMA

Kate Beckinsale filme „Kitas pasaulis. Pabudimas“ (nuotr. „Acme Film“ arhyvo)Kate Beckinsale filme „Kitas pasaulis. Pabudimas“ (nuotr. „Acme Film“ arhyvo)

Juostoje „Kitas pasaulis. Pabudimas“ vampyrė Selena prabunda po 12-os metų miego. Netrukus paaiškėja, kad pasaulis tapo dar žiauresnis, o kažkur jame yra karžygės paauglė dukra.

K.Beckinsale pasakojo, kad ruošiantis naujausiai „Kito pasaulio“ daliai įsijausti į vaidmenį nebuvo sunku. „Keista buvo tik vėl užsidėti kostiumą, eiti į jo matavimus. Jau buvau pamiršusi tą šaižų besitempiančios gumos garsą. Bet jis pasirodė toks savas... Dabar dirbti buvo labai įdomu, pamenu, kad pirmajame filme jaučiausi visiškai nepatogiai. Buvo sunku bėgti, nieko dorai negalėjau padaryti. O dabar jau esu peržengusi visus tuos barjerus, tad buvo smagu“, – sakė aktorė. Vaidindama Seleną britų aktorė visuomet vilki korsetą, tačiau, nors prie to ir pratusi, K.Beckinsale teigė šio drabužio nemėgstanti. „Man dažnai teko vilkėti korsetą, taip pat teatro spektakliuose, kai vaidinome Shakespeare'ą ar Čechovą. Praktiškai viskas, ką esu dariusi, reikalavo vilkėti korsetą. Ko gero, man tiesiog nelemta giliai kvėpuoti“, – šmaikštavo žavioji aktorė.

REKLAMA
REKLAMA

K.Beckinsale neatmetė galimybės, kad „Kitas pasaulis. Pabudimas“ dar nebus paskutinioji Selenos istorijos dalis. „Filmo pabaiga sąlyginai atvira, bet aš negaliu pasakyti, ar dar bus filmų. Jau anksčiau sakiau, kad jų tebus trys, tad matote, kokia aš nepatikima“, – Collider.com sakė ji.

Filmą „Kitas pasaulis. Pabudimas“ su seksualiąja vampyre Selena 3D formatu veiksmo ir įspūdingų kovos scenų mėgėjai galės išvysti Lietuvos kino teatruose nuo sausio 20-osios.

Filmo „Kitas pasaulis. Pabudimas“ anonsas:


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų