REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Siekdami prisidėti prie eksporto plėtros Lietuvos komercijos rūmai ir Lietuvos ambasada Jungtinėje Karalystėje vietos lietuviams rengs seminarus, kuriuose šie bus skatinami pradėti savo verslus.

REKLAMA
REKLAMA

Seminarų metu bus pateikiama verslo pradžiai reikalinga informacija, prisistatys įmonės iš Lietuvos, ieškančios atstovų Jungtinės Karalystės rinkoje. Iš viso bus surengti 4-5 seminarai apie verslo įsteigimą, motyvaciją, finansavimą, rinkodarą, pardavimus, verslą internete.

REKLAMA

Lietuvos ambasadorius Jungtinėje Karalystėje Oskaras Jusys viliasi, jog tokio pobūdžio renginiai bus naudingi Lietuvos eksportuotojams ir aktyviems lietuviams, gyvenantiems Jungtinėje Karalystėje.

„Sieksime Lietuvos ambasadoje suburti aktyviausius lietuvius, kurie norėtų imtis verslo bei prisidėti prie Lietuvos eksporto į Jungtinę Karalystę plėtros“, - sakė ambasadorius.

Lietuvos komercijos rūmų prezidentas Marius Bružas teigė, jog mintis surengti tokį renginių ciklą kilo po to, kai į organizaciją kreipėsi ne viena nedidelė Lietuvos įmonė, norinti pradėti verslą Jungtinėje Karalystėje, tačiau neturinti pajėgumų ar finansų įprastiems rinkos tyrimams ir laiko išsamiam susipažinimui su rinka.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų