REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

2012 metais „Williams“ komandai atstovaus Bruno Senna. Komanda tai patvirtino oficialiai. Pirmą kartą bolide brazilas debiutuos vasario 9 dieną bandymuose Jereze.

REKLAMA
REKLAMA

Frankas Williamsas, „Williams Renault“: „Bruno pradėjo lenktyniauti, kai jam sukako 20 metų, bet dalyvaudamas F3 ir GP2 čempionatuose, greitai įrodė, kad jis talentingas.

REKLAMA

2008 metais GP2 serijoje konkurencija buvo labai didelė, bet Bruno čempionatą užbaigė antroje vietoje, iškovojęs puikias pergales Monake ir Silverstone, o lenktynės Silverstone buvo lietingos. Aplinkybės, kurioms esant jis du metus lenktyniavo „Formulėje-1“, neleido parodyti stabilių rezultatų, todėl mums buvo svarbu praleisti su juo kaip įmanoma daugiau laiko, kad viską suprastume ir įvertinti jį, kaip lenktynininką.

Su juo dirbome tiek trasoje, tiek ir su simuliatoriumi, ir jis įrodė, kad yra greitas, kad yra techniškai pasiruošęs, bet svarbiausia, jis moka greitai mokytis ir stabiliai panaudoja praktines žinias. Dabar mes ruošiamės tam, kad įvertintume jo talentą prie mūsų bolido vairo.“

REKLAMA
REKLAMA

Bruno Senna, „Williams Renault“: „Williams“ mane pasirinko kaip vieną iš pagrindinių pilotų ir tai didelė tikimybė. Ši komanda turi garsią istoriją ir aš tikiuosi, kad sugebėsiu jos istorijoje įrašyti savo vardą. Patikrinimo procesas buvo intensyvus ir metodiškas. Per tą laiką, kurį praleidau bazėje Grove, įsitikinau, kad komandoje dirba puikūs žmonės ir jie turi visus resursus, kurių reikia, kad šiais metais pasiektume aukštesnius rezultatus.

Bus labai įdomu bendradarbiauti su komanda, kuriai atstovavo mano dėdė, labiausiai dėl to, kad čia yra nemažai žmonių, kurie dirbo su Ayrtonu. Tikiuosi, mes turėsime galimybę prisiminti praeitį, bet sugebėsime pasakyti ir savo žodį.

Aš irgi noriu pasiekti aukštų rezultatų dar ir tam, kad padėkočiau savo šaliai už palaikymą, kuri padėjo man gauti šią vietą. Labai didžiuojuosi, kad esu brazilas, šiuo metu esu nusiteikęs kovingai. Noriu parodyti, ką sugebu. Nuo to momento, kai sėdau prie kartingo vairo, niekuo kitu nenorėjau užsiimti, kaip tik lenktyniauti.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų