REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

28 metų lenktynininkas brazilas Bruno Senna sukirto rankomis su komanda, kurios garbę jo dėdė Ayrtonas Senna gynė, kai 1994 metais žuvo avarijoje. B. Senna „Williams“ ekipoje keičia tautietį veteraną Rubensą Barrichello, jo partneriu bus venesuelietis Pastoras Maldonado, rašo BBC.

REKLAMA
REKLAMA

B. Senna paliko gerą įspūdį, kai sėdo už „Renault“ bolido vairo praėjusio sezono pabaigoje. Visa jo patirtis „Formulės-1“ trasoje – 2010 metų sezonas su silnoka HRT komanda.

REKLAMA

Šįmet 40 metų jubiliejų švęsiantis R. Barrichello tikėjosi, kad jam pavyks pratęsti „Formulės-1“ karjerą iki 20 metų, tačiau „Williams“ vadovai pirmenybę suteikė daug žadančiam ir potencialiam pilotui B. Sennai.

2011 metai buvo prasčiausias „Williams“ komandos sezonas per visą gyvavimo istoriją. Ją ketinama visiškai atnaujinti su naujuoju techniniu direktoriumi, naujais aerodinamikos ir inžinierių vadovais.

Vienintelė laisva vieta 2012 metų „Formulės-1“ sezonui liko FRT komandoje. Čia vieną vietą jau gavo ispanų veteranas Pedro de la Rosa. Vis dėlto neatrodo, kad R. Barrichello būtų sužavėtas galimybe ginti šios komandos garbę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų